loader
Foto

Galerie foto

FC Copenhaga – Astra Giurgiu, scor 3 - 0

Campioana României a întâlnit campioana Danemarcei în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor. Partida din 3 august a fost transmisă în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 20.45.

 

E anul premierelor pentru Astra Giurgiu: titlul, prezenţa în preliminariile Champions League şi  şansa de a deveni a cincea formaţie din România în cea mai tare competiţie intercluburi din lume. Miercuri, pe 3 august, campioana României a întâlnit, în Danemarca, FC Copenhaga, în turul al treilea al preliminariilor Champions League.

Astra Giurgiu părăseşte competiţia, dar va juca în play-off-ul UEFA Europa League. După un 1-1 în tur, campioana României are de încercat marea lovitură, intrarea în grupe. Până acolo, însă, mai are de trecut de play-off-ul Champions League, dar o calificare mai departe i-ar garanta prezenţa în grupele Europa League şi bani suficienţi pentru a asigura bugetul pentru întreg sezonul. Duelul româno-danez din preliminariile CM 2018 are un prim episod la nivel de campioane.

Meciul va fi urmat, de la 22.40, de Repriza a treia, care ne aduce cele mai importante momente ale partidei, analize şi comentarii privind rezultatele turului trei al preliminariilor Champions League şi şansele echipelor româneşti mai departe.

2:20 Anchetele comisarului Antonescu (R)

Documentar.

O emisiune de Dan Antonescu

Producator Dana Ștefănescu

X

(Reluare)

2:45 Care pe care (R)

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

(Reluare)
 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1