loader
Foto

Spânzurătoarea

HANGMAN – SUA, 2017

miercuri, 15 mai 2024
ora 22:00

 

 

Regia Johnny Martin

Cu: Al Pacino, Karl Urban, Brittany Snow

Thriller. În statul american Georgia, detectivul Ray Archer şi criminalistul Will Ruiney sunt pe urmele unui ucigaş în serie care lasă indicii sub forma jocului "Spânzurătoarea", scobind litere în corpurile victimelor sale. Misterul este cu atât mai greu de descifrat, cu cât jocul sadic al criminalului pare să fie cumva legat de trecutul lui Archer.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

 

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitata Lavinia Barlogeanu

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 

#tvr1