loader
Foto

Galerie foto

Handbal din Liga Zimbrilor şi din Liga Naţională a fetelor, în weekend la TVR

Partidele de handbal masculin Dobrogea Sud - CSM Bucureşti şi handbal feminin Dunărea Brăila – U Cluj sunt în direct la TVR 1 şi TVR Moldova s âmbătă şi duminică, 1 şi 2 aprilie, de la ora 16.00. La TVR 2, pe 1 aprilie: SCM Craiova-Corona Braşov.

 

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a 26-a, iar Liga Naţională de handbal feminin, la etapa cu numărul 23. TVR 1 şi TVR Moldova oferă telespectatorilor în weekend două meciuri importante din competiţiile menţionate, iar TVR 2 aduce un  meci în care se întrec multe dintre fetele care fac parte din Naţionala de handbal a României.

Ultima etapă a sezonului regulat aduce la Constanţa două echipe care se bat pentru podium în acest sezon: Dobrogea Sud şi CSM Bucureşti. Meciul este extrem de important pentru CSM Bucureşti în perspectiva play-off-ului, bucureştenii duelându-se de la distanţă cu Odorheiul pentru locul 3. „Cu un nou antrenor pe bancă, fostul selecţioner Aihan Omer, jucătorii de pe litoral vor termina pe locul 5 şi se gândesc deja la viitoarea adversară în play-off, pe care şi-o pot alege, chiar după această întâlnire, între formaţiile care joacă pentru poziţia a 3-a”, precizează jurnalitul TVR Dragoş Cojocaru. Partida Dobrogea Sud- CSM Bucureşti este în direct pe 1 aprilie, de la ora 16.00, la TVR 1 şi TVR Moldova, cu comentariul lui Dragoş Cojocaru.

Dunărea Brăila vine după o înfrângere usturătoare la Craiova şi îşi doreşte enorm o victorie în faţa Universităţii Cluj, pentru a-şi consolida locul 2 în clasament. Ardelencele au scăpat de emoţiile retrogradării, după succesul de luni în faţa echipei din Roman şi vor juca fără presiune. Florentin Pera, antrenorul fetelor de la Univesitatea Cluj, nu le va însoţi pe banca tehnică fiind operat la tendonul lui Ahile, după ce a sărbătorit prea acrobatic victoria dramatică din etapa trecută. Partida Dunărea Brăila – U Cluj se vede în direct la TVR 1 şi TVR HDduminică, 2 aprilie, de la ora 16.00.

(w882)

Iubitorii handbalului vor putea vedea, sâmbăta dimineaţa, începând cu ora 11.00, pe TVR 2, un duel de mare rivalitate între SCM Craiova şi Corona Braşov. „Va fi cu siguranţă un meci atractiv în care vom putea urmări multe componente ale naţionalei României”, mai adaugă Dragoş Cojocaru.

(w882)

Din toamna 2016, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

Credit foto: NTV, ghidsportiv.ro

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

Ediţie de colecţie „Tezaur folcloric”, de Paşti la TVR 1 | VIDEO

Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, dat şi alţi tineri și talentați ...

„Cum dai mielu'?” - Ediţie specială de Paşti „Gala umorului”, la TVR 1 | VIDEO

Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba ne-au propus momente umoristice din arhivă care ne-au readus în atenţie marii actori ai comediei româneşti: Amza ...

 

#tvr1