loader
Foto

Galerie foto

Handbal pe malul Dunării

Pe 5 şi 6 noiembrie, TVR 1 a transmis în direct partidele de handbal CSU Danubius Galaţi – HCM Râmnicu Vâlcea (scor 21- 23) şi CSU Dunărea Brăila - SCM Craiova (scor 24 - 24).

 

Sâmbătă, 5 noiembrie, la Galaţi, „revelaţia ultimelor două etape, CSU Danubius Galaţi a fost învinsă de HCM Rm. Vâlcea - „o formaţie care s-a întărit foarte mult în vară, dar care nu şi-a găsit până acum cadenţa” (Dragoş Cojocaru).

(w882)

Duminică, 6 noiembrie, liderul campionatului după 8 etape desfăşurate, Dunărea Brăila, a întâlnit SCM Craiova, echipă care se bate pentru podium în acest sezon. Cele două echipe au terminat la egalitate meciul.

În etapa a 9-a a Ligii de Handbal feminin, o partidă s-a jucat în avans deoarece CSM Bucureşti are programat vineri, 4 noiembrie, returul din Liga Campionilor, cu Gyor. Partida CSM Bucureşti - Măgura Cisnădie s-a terminat cu scorul 43-23.

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

Credit foto: sport.bacaul.ro; prosport.ro

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitata Lavinia Barlogeanu

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1