loader
Foto

În direct la TVR 1: Petrolul Ploieşti-Steaua Bucureşti, în etapa 14 a Ligii I

Meciul din prima etapă a returului Ligii I poate fi urmărit în direct la TVR 1 şi TVR HD, duminică, 18 octombrie, de la ora 20.30

 

Fotbalul din Liga 1 îşi aşteaptă suporterii din nou, duminica, la TVR. Partida dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti, din etapa 14 a Ligii, va putea fi urmărită în direct la TVR 1 şi TVR HD, duminică, 18 octombrie, de la ora 20.30 şi va fi comentată de Dragoş Bocanaciu şi Marian Olaianos.

Peste 100 de meciuri directe, 91 în campionat, cu 53 de partide în care Steaua a învins şi cu 20 de confruntări în care prahovenii au luat punctele – cam astfel ar putea fi sumarizate întâlnirile celor două echipe de până acum. Petroliştii sunt în prezent ultimii în Liga 1, cu un parcurs dezamăgitor: doar o victorie în ultimele 16 meciuri jucate, închieiată cu scorul de 2-1, cu FC Botoşani, în august.

De cealaltă parte, Steaua vine după o calificare în semifinalele Cupei Ligii şi are cinci succese în precedentele şase jocuri din Liga 1. Campioana en-titre nu a mai pierdut la Ploieşti din iulie 1999, dar a făcut-o atunci la scor, 1-5.

Meciul Petrolul Ploieşti – Steaua Bucureşti contează pentru prima etapă a returului. În tur, pe Arena Naţională, partida s-a încheiat cu o remiză: 0-0.

În următoarele etape, TVR va transmite în direct, la TVR 1 şi TVR HD, întâlnirile dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti (duminică, 25 octombrie, ora 15.00), respectiv dintre CFR Cluj şi Steaua Bucureşti (duminică, 1 noiembrie, ora 20.30).

21:00 Vis la Paris

Moderatori: Irina Păcurariu şi Costin Deşliu

Invitaţi:

Mihai Covaliu, Preşedinte COSR,

George Boroi, Comitetul executiv COSR-secretar general

Octavian Morariu-preşedinte Rugby Europe , membru CIO, fost preşedinte COSR

Ana Maria Brânză, Virgil Ianţu

Producători: Daniela Enăchescu şi Valentina Stelescu

22:55 Jocurile Olimpice

*Învingătorii. Episodul 5

Producător Daniela Enăchescu

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1