loader
Foto

In memoriam Sebastian Papaiani, la TVR 1

Marţi, 27 septembrie, de la ora 23.00 şi joi, 29 septembrie, de la 10.00, TVR 1 difuzează o ediţie „Stele de 5 stele” în două părţi, ce l-a avut ca protagonist pe regretatul actor

 

„Talentul este ca banul: îl ai sau nu”  spunea Sebastian Papaiani, îndrăgitul actor de care ne-am despărţit în această dimineaţă, într-o săptămână care a debutat cu evenimente triste.

Papaiani mărturisea că, dintre toate rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul carierei, cele mai dragi i-au fost cele din teatru, unde a interpretat personaje pe care le-a iubit pentru că „i-au ajuns la suflet”. Telespectatorii TVR l-au putut urmări, de-a lungul anilor, în numeroase producţii şi emisiuni, iar din această vară ne bucură după-amiezele de sâmbătă, alături de alte nume mari ale cinematografiei româneşti, în serialul Toate pânzele sus.

(w882) Sebastian

Marţi seară, de la ora 23.00, respectiv joi dimineaţă, de la 10.00, la TVR 1, omagiem personalitatea şi cariera iubitului şi regretatului actor Sebastian Papaiani, printr-o ediţie în două părţi a emisiunii Stele de 5 stele care i-a fost dedicată.

8:00 Weekend matinal

*Matinal* Sport

Prezintă: Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu

Transmisiune directa

9:50 În grădina Danei

* Episodul 4

Realizator Dana Constantinescu

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1