loader
Foto

Iuliana Tudor revine cu „Vedeta populară” la TVR 1 - sezonul 5 | VIDEO

Emoţia neprevăzutului caracterizează ediţiile acestui sezon, înregistrat în condiţii speciale. Iuliana Tudor ne-a invită să urmărim un sezon „de linia întâi”, din 11 octombrie, în fiecare duminică seara, la TVR 1.

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

2020 este un an atipic.

Un an dificil pentru toată lumea. Un an în care am fost nevoiţi cu toţii să ne adaptăm unei noi realităţi - mai dură, mai plină de neprevăzut şi de teamă.

Şi totuşi, „the show must go on”, cu atât mai mult cu cât ştirile îngrijorătoare şi previziunile nu tocmai optimiste au nevoie şi de programe care să contrabalanseze starea românilor, să le aducă bucurie în suflet şi momente de relaxare, de emoţie pozitivă.

Pe aceste premise a luat naştere cel de-al cincilea sezon „Vedeta populară”, un sezon „de linia întâi”, cum îl numeşte producătoarea şi gazda talent-show-ului de folclor, vedeta TVR Iuliana Tudor.

Din 11 octombrie, în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00, urmărim la TVR 1 cel mai... popular talent-show din România.

(w882) Iuliana Tu

„Un show muzical de o asemenea anvergură ca Vedeta populară e dificil de realizat fără spectatori. E greu pentru concurenţi să nu simtă susţinerea celor din sală, să nu se bucure de ropotele de aplauze de la finalul unui moment reuşit. A fost nevoie să ne adaptăm din toate punctele de vedere, pentru siguranţa celor din platou. Ne-am coordonat fluxul de producţie astfel încât telespectatorii TVR 1 să aibă parte de acelaşi nivel de calitate cu care i-am obişnuit. Am reuşit să păstrăm aceleaşi emoţii şi, mai ales, bucuria reîntâlnirii”, declară Iuliana Tudor.

(w882) IulianaTud

Depistată cu covid-19 cu o zi înainte de semifinală

Din numărul mare de interpreţi amatori care au venit la preselecţiile desfăşurate în primăvară în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi. În fiecare seară de duminică, timp de nouă săptămâni, vom cunoaşte câte cinci. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală, iar apoi cinci finalişti vor lupta pentru titlul „Vedeta populară” şi marele premiu de 100.000 de lei.

Marea surpriză a celui de-al cincilea sezon este o profesoară universitară la UNATC, care a decis să intre în concurs „din pasiune şi respect pentru cultura tradiţională românească”. De altfel, de-a lungul întâlnirilor duminicale cu „Vedeta populară” vom cunoaşte şi alţi oameni interesanţi, cu poveşti de viaţă emoţionante şi surprinzătoare: o tânără care a înfiinţat un taraf de fete, liceeni pasionaţi de robotică, dar şi de folclor, un băiat aflat în plasament, dar cu un talent nativ şi drag pentru tot ce înseamnă tradiţie. Pentru una dintre concurente, evoluţia în sezonul 5 „Vedeta populară” s-a încheiat, însă, brusc, cu o zi înaintea semifinalei, după ce a fost testată şi depistată pozitiv cu noul coronavirus. Echipa de producţie a decis că, pentru ea, se va păstra un loc direct în semifinala sezonului viitor al emisiunii.

(w882) IulianaTud

Poveşti din toate colţurile ţării în prima ediţie din sezonul 5 „Vedeta populară”, pe 11 octombrie, de la 21.00, la TVR 1

Cinci concurenţi din zone diferite ale ţării se întâlnesc în prima ediţie „Vedeta populară” din acest sezon. O tânără avocată din Sibiu, un şofer de taxi teleormănean, o adolescentă de numai 16 ani care vine din „cel mai frumos loc de pe pământ” - Ocna Şugatag, Maramureş, o studentă din Gorj la Universitatea din Craiova, specializarea pedagogie muzicală, respectiv o instructoare de înot care visează să devină jandarm, din Neamţ, sunt cei care deschid sezonul 5 al emisiunii de la TVR 1, duminica, pe 11 octombrie. În această primă ediţie, artiştii sunt acompaniaţi de Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist Izvoare Dobrogene a Centrului Cultural Teodor Burada, dirijor Cristian Obrejan.

Juriul format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Universitatea din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu, se află în faţa concurenţilor, gata să-i evalueze, dar şi să le dea sfaturi preţioase pentru artiştii la început de drum.

(w882) juriu

Ca şi în sezoanele trecute, fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare „Vedeta populară” are trei probe, la finalul cărora câte unul dintre cei cinci concurenţi se califică în semifinală. Iuliana Tudor le stă tuturor alături, cu încurajări şi aplauze. Vom trăi şi noi emoţia unui nou început duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1, când toată Romania e populară.

15:55 Akzente

(II)​ Pregătiri de Paşti la Sânpetru. Maria Rill. Noutăţi editoriale cu dr. Markus Fischer.​

Transmisiune directă +înregistrare

16:45 Fiica regelui

Fiica regelui (THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014)

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

* Dramă istorică. La începutul secolului VI, pe vremea celor trei vechi regate coreene, generalul Yung devine conducătorul regatului Baekje, după ce fostul rege este ucis în urma unui complot de la curte. Împrejurări dramatice îl despart pe Yung-devenit regele Mu-ryeong-de femeia pe care o iubeşte şi care îi poartă copilul. Mica Seol-nan se naşte şi creşte într-o casă modestă, împreună cu sora ei vitregă Seol-hee, fără să-şi cunoască adevărata identitate. Cele două fete sunt diferite ca ziua şi noaptea: Seol-nan, veselă şi blândă, se bucură de viaţa ei simplă în mijlocul naturii, în timp ce ambiţioasa Seol-hee visează la averi şi titluri importante. Pe patul de moarte, mama lor mărturiseşte secretul identităţii lui Seol-nan, dar singura care o aude este Seol-hee, iar aceasta profită de ocazia nesperată şi fuge în capitala regatului, dându-se drept prinţesă. Între timp, adevărata fiică a regelui crede că sora ei a fost răpită şi jură că va face orice pentru a o regăsi. Soarta îi îndreaptă paşii tot către palatul regal, unde va deveni o mare luptătoare, înainte să-şi descopere trecutul şi adevăratul nume: Soo Baek-hyang. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1