loader
Foto

Iuliana Tudor vine în oraşul tău. Arată-i că ştii folclor!

Încep preselecţiile pentru cel mai mare talent-show de folclor din România. În 4 iulie, Iuliana Tudor şi echipa sa îi aşteaptă la Timişoara pe cei care au talent şi curajul să încerce.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:

„Ştii folclor? Ai voce? Îţi ridici în picioare prietenii când cânţi? Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice. Sunt Iuliana Tudor şi vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România. Te aşteptăm în Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti. Fie că eşti începător sau că ai deja experienţa scenei, dacă ştii că vocea ta merită să fie ascultată de o ţară întreagă şi vrei să fii vedetă, vino să te cunoaştem!”. Aceasta este invitaţia pe care Iuliana Tudor o lansează tuturor celor care iubesc folclorul românesc, sunt talentaţi şi visează să devină celebri şi să cânte muzică populară pe marile scene ale lumii.

Prima oprire a echipei TVR este la Timişoara, pe 4 iulie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatului, unde, începând cu ora 10.00, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să participe la preselecţia pentru show-ul care va fi difuzat din această toamnă la TVR 1.

Descărcaţi Regulamentul concursului și Fișa de înscriere la preselecție!

 

1:15 Afaceri necurate (R)

(KNOCK OFF-Hong Kong, SUA, 1998)

Regia Hark Tsui

Cu: Jean-Claude Van Damme, Rob Schneider, Lela Rochon

* Film de acţiune, comedie. Redactor Laura Bălan

X

(Reluare)

2:45 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, a fost Ion Dragne, avocat.

Elisa Leonida Zamfirescu – prima femeie inginer chimist din lume, în galeria „Români universali”

Pe 13 mai, Cristian Tabără ne prezintă o româncă a cărei voinţă a răsturnat mentalităţi în întreaga lume. Un episod în premieră al emisiunii se ...

 

#tvr1