loader
Foto

Galerie foto

J Lo şi Pitbull au cântat la Ceremonia de deschidere a CM FIFA Brazilia 2014

Joi, 12 iunie, la ora 21.00, Tudor Furdui a deschis studioul Mondial 2014 la TVR 1 şi TVR HD.

 

Microbiştii, dar şi amatorii de spectacol şi divertisment se vor bucura să urmărească, joi seară, înainte de meciul de debut al Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, Ceremonia de deschidere a celui mai important eveniment fotbalistic al anului, transmis integral şi în exclusivitate în direct la TVR. Transmisiunea în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, începe la ora 21.00, când Tudor Furdui deschide studioul Mondial 2014, alături de invitaţii săi – Ovidiu Ioaniţoaia, Dumitru Graur, Aurel Ţicleanu şi Mihai Stoichiţă.

Ceremonia de deschidere va fi cu atât mai spectaculoasă cu cât pe arena din Sao Paulo vor intra Jennifer Lopez, rapper-ul americano-cubanez Pitbull şi brazilianca Claudia Leitte, care vor interpreta imnul FIFA 2014, „We Are One (Ole Ola)“.

„Am crescut într-o casă în care fotbalul era iubit, astfel că sunt foarte încântată să cânt la Ceremonia de Deschidere a Campionatului Mondial alături de Pitbull şi Claudia Leitte. Este o celebrare incredibilă a unităţii la nivel global, a competiţiei şi a sportului”, a declarat Jennifer Lopez.

Prietenii TVR pot urmări atât Ceremonia de deschidere, cât şi partida de debut Brazilia – Croaţia, alături de Ionel Stoica şi invitaţii săi pe terasa Mall Promenada din Bucureşti, unde pot câştiga şi premii cu însemnele Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 sau chiar marele premiu al serii – o brazuca de la Hervis Sports.

16:45 Floarea nopţii

18:00 Concert Paula Seling-Aniversar 25

Partea a II-a

Concert Paula Seling-Aniversar 25. Partea a II-a

În zile de mare sărbătoare, TVR1 prezintă un regal muzical: concertul aniversar PAULA SELING-25 de ani. Difuzat în două părți, în datele de 5 și 6 mai, începând cu ora 18.00, acest eveniment de excepție aduce publicului larg cele mai îndrăgite creații muzicale ale artistei, într-o inedită interpretare.

Alături de Paula Seling, talentata interpretă cu voce de aur, acompaniată de Orchestra „Lăutarii”-condusă și dirijată de Nicolae Botgros și ”Angry Band”-dirijor Valentin Schirca, pe scenă au fost invitați Monica Anghel, Marcel Pavel, AMI (Andreea Moldovan) , Ionuț Fulea, Brio Sonores, Pasha Parfeni,

Vladimir Fotescu și Ion Paladi.

Paula Seling este prima interpretă din România care a susținut un concert aniversar la Chișinău, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, aniversând spectaculos cei 25 de ani de carieră.

Producător tv: Oana Radu Turcu

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

Ediţie de colecţie „Tezaur folcloric”, de Paşti la TVR 1 | VIDEO

Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, dat şi alţi tineri și talentați ...

„Cum dai mielu'?” - Ediţie specială de Paşti „Gala umorului”, la TVR 1 | VIDEO

Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba ne-au propus momente umoristice din arhivă care ne-au readus în atenţie marii actori ai comediei româneşti: Amza ...

 

#tvr1