loader
Foto

Juventus Torino - Olympiacos Pireu, în direct la TVR

Meciul din grupele UEFA Champions League a fost transmis marţi, 4 noiembrie, de la 21.45, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro

 

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Liga Campionilor continuă la TVR cu partida Juventus Torino - Olympiacos Pireu, meci pe care microbiştii l-au putut urmări marţi, 4 noiembrie. Partida transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45 a fost comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi a fost precedată, la TVR 1, de Studio UEFA Champions League, emisiune moderată de Cristian Mândru. De la 0.30, Mihnea Ionescu şi Bogdan Tomulică au venit cu Rezumatele UEFA Champions League.

Meciul de marţi seară reprezintă, pentru cele două echipe, a 10-a întâlnire directă şi a şasea în Champions League. În tur, pe 22 octombrie, la Pireu, Olampiacos a reuşit să obţină victoria, prin golul marcat Kasami (scor final 1-0). Bătălia se anunţă una dură, Juventus riscând eliminarea din cursa pentru optimi dacă nu câştigă. Niciodată, torinezii nu au pierdut trei partide la rând în Liga Campionilor. Iar până în acest moment, au acumulat doar 3 puncte, după trei etape, în urma unui 2-0 cu Malmo, urmat de 0-1 cu Atletico Madrid şi 0-1 cu Olympiacos.

Cu 11 ani în urmă, pe 10 decembrie, în grupele Champions League, întâlnirea dintre Juventus şi Olympiacos se încheia cu un radical 7-0, cea mai mare victorie obţinută de Juve în competiţie şi totodată cea mai severă înfrângere a grecilor.

Iar dacă torinezii sunt foarte motivaţi să câştige, pentru Andrea Pirlo meciul are o şi mai mare însemnătate: este partida lui cu numărul 100 în UCL, el fiind astfel al doilea italian care atinge această performanţă, după Paolo Maldini, care a fost pe teren în 109 meciuri ale competiţiei.

Meciul Juventus Torino - Olympiacos Pireu, marţi seară, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro.

Foto: AFP/Getty Images


14:30 Gala umorului (R)

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

(Reluare)

16:00 Care pe care

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Prima emisiune concurs dedicată exclusiv limbii române, după un format tv 100% românesc, CARE PE CARE este prezentată de Ruxandra Gheorghe Negrea al cărei nume este legat de emisiunile despre cum vorbim și scriem corect.

Titlul emisiunii face trimitere la una dintre cele mai întâlnite greșeli în vorbirea curentă, dar în același timp este un indicator către competiția de limba și literatura română care va avea loc în platoul de televiziune CARE PE CARE.

În fiecare ediție a concursului, patru concurenți se întrec în cinci runde spectaculoase, care nu sunt formate numai din întrebări și răspunsuri, ci și din probe incitante, clipuri video cu greșeli gramaticale culese din presă și de pe internet. Emisiunea aduce în atenţia concurenților și telespectatorilor cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, politicienii, influencerii, expresiile străzii și englezismele.

"Limba noastră-i o comoară" reală, concurenții având şansa să plece acasă cu premii substanţiale. Învingătorul își va dubla câștigurile.

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

 
TikTok, interzis? Aflăm duminică, la „Breaking Fake News”! | VIDEO

Tot atunci, despre sângeroasele mandate ale lui Vladimir Putin. Marian Voicu şi echipa sa ne aşteaptă duminică, 12 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

Recalcularea pensiei în 2024

Recalcularea pensiei în 2024

publicat: duminică, 12 mai 2024

Noua lege a pensiilor va intra în vigoare la 1 septembrie, dar unele prevederi sunt aplicabile de la începutul acestui an. Detalii, în ediţia de ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1