loader
Foto

La TVR 1, sărbătorim cu Măriile Cântecului Românesc

De Sfânta Maria, TVR 1 a transmis un concert extraordinar cu cele mai cunoscute şi iubite Mării interprete de muzică populară ale românilor. Gazda petrecerii din 8 septembrie a fost Iuliana Tudor.

 

Maria Ciobanu, Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci, Maria Butaciu, Maria Murgoci, Mariana Anghel, Marioara Man Gheorge, Maria Irina Birou, Maria Beatrice Bandoiu, Maria Denisa Grecu şi Maria Radu cântă pe scena din Parcul Titan – Parcul Artelor din Bucureşti pentru toţi românii şi româncele care îşi serbează ziua numelui. Cu muzică folcorică autentică, susţinută de interpretarea de excepţie a „Lăutarilor" din Chişinău, orchestră condusă de maestrul Nicolae Botgros, şi multă voie bună ne propune echipa Iuliana Tudor – Elise Stan să petrecem sărbătoarea Sfintei Mării.

(w500)

Concertul extraordinar cu cele mai cunoscute şi iubite Mării interprete de muzică pupulară ale românilor este transmis de TVR 1 joi, 8 septembrie, de la ora 17.00 (prima parte) şi de la 18.35 (a doua parte).

Vor mai evolua ansamblul folcloric Ţara Vrancei din Focşani şi Orchestra Ciocarlia Junior a Clubului Copiilor Sector 3 din Bucureşti, condusă de prof. Lucian Goiana. Îndrăgita vedetă a TVR Iuliana Tudor prezintă spectacolul din Parcul Titan – Parcul Artelor, iar coordonarea transmisiunii este asigurată de producătoarea TVR Elise Stan. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „Casa Artelor", conceptul fiind semnat de regizoarea Alice Barb.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

14:30 Ora regelui

Producător Lidia Voicu

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1