loader
Foto

Liviu Dragnea, despre codurile electorale, la Vorbeşte liber!, la TVR 1

Vicepremierul Liviu Dragnea a discutat cu moderatorul Sorin Avram despre codurile electorale, în talk-show-ul de miercuri, 28 ianuarie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

 

Sorin Avram

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pe parcursul zilei, preşedintele Klaus Iohannis are programate consultări cu partidele şi formaţiunile politice reprezentate în Parlament cu privire la priorităţile legislative ale următoarei sesiuni parlamentare. PSD propune la consultările cu preşedintele Iohannis un sistem electoral diferit de cel actual pentru alegerea Parlamentului. Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor partidului, PSD propune două variante: un sistem mixt de tip german sau un sistem proporţional, care să ducă la reducerea numărului de parlamentari, în aşa fel încât în Camera Deputaţilor să fie 300 de deputaţi, plus minorităţile naţionale, iar în Senat un număr maxim de 100 - 110 senatori.

Despre punctul de vedere al PSD în discuţiile purtate cu preşedintele la Cotroceni vom afla mai multe de la preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, invitatul lui Sorin Avram la ediţia Vorbeşte liber! din această seară. De la ora 21.00,  la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, vicepremierul va mai aborda şi subiecte precum: recentele acuzaţii aduse PSD de către Mirce Geoană şi Marian Vanghelie, demisa lui George Maior şi evident, codurile electorale.

În talk-show-ul din prime-time al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

4:55 Ferma lui Jimmy (R)

(SPRING & AUTUMN AT JIMMY’S FARM, Regatul Unit, 2020)

Producători/Regizori: Dominic Longmuir, Gerard McHugh, Nick Wilkinson

Prezentator Jimmy Doherty

* Documentar. Episodul 1. Redactor Laura Bălan

(Reluare)

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 7

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1