loader
Foto

Galerie foto

Logo-ul oficial al turneului final UEFA EURO 2020, lansat şi la Bucureşti

Sâmbătă, 15 octombrie, de la Arena Naţională Bucureşti, la TVR1, TVR HD şi TVR+ am urmărit lansarea logo-ului UEFA EURO 2020, dar şi a logo-ului oficial al Bucureştiului, gazdă a turneului final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

UEFA lansează pe 15 octombrie logo-ul UEFA EURO 2020, dar şi logo-ul oficial al Bucureştiului, gazdă a turneului final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020. Într-o ediţie specială Repriza a III-a, transmisă în direct de la Arena Naţională, telespectatorii vor putea urmări evenimentul la TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu ora 11.00.

Logo-ul competiţiei care va fi organizată în 13 oraşe din 13 ţări diferite a fost inaugurat la Londra pe 21 septembrie, în prezenţa preşedintelui UEFA, Aleksander Čeferin, a preşedintelui federaţiei engleze, Greg Clarke, şi a primarului capitalei Angliei, Sadiq Khan. Având ca simbol principal podul, în cazul Londrei ”Tower Bridge”, brandul EURO 2020 semnifică, prin acest simbol, unirea tuturor oraşelor gazdă şi a suporterilor ţărilor organizatoare şi participante.

În 2020 va avea loc a şaisprezecea ediţie a turneului european de fotbal şi prima care va fi găzduită de mai mult de două ţări. Cele 13 oraşe în care se va juca EURO 2020 sunt: Dublin, Glasgow, Bilbao, Bruxelles, Amsterdam, Copenhaga, Roma, Munchen, Bucureşti, Budapesta, Sankt Petersburg, Baku. Vor fi 24 de echipe calificate la această ediţie a campionatului, iar la Bucureşti se vor juca trei partide din faza grupelor şi o optime de finală, în timp ce semifinalele şi finala se vor juca pe Wembley.

Logo-ul declinat pentru fiecare dintre cele 13 oraşe care vor găzdui meciurile competiţiei se lansează pe rând, până acum logo-urile fiind lansate, după Londra, la Roma şi Baku.

(w882)

Lansarea logo-ului de la Bucureşti are loc la Arena Naţională, în prezenţa oficialilor UEFA, FRF, a reprezentanţilor Guvernului României şi ai Primăriei Capitalei.

7:00 Un doctor pentru dumneavoastră

*Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist Lucian Băbeanu

Documentarist Giorgiana Şuşurincă

Producător Monica Ancuţa

8:00 Weekend matinal

*Matinal* Sport

Prezintă: Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu

Transmisiune directa

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1