loader
Foto

Galerie foto

Moise Guran lansează Biziday la TVR 1 din 2 septembrie

Ora de business se transformă în talk-show pe teme economice, difuzat joia, de la 19.00

 

De luni, 2 septembrie, emisiunea de analize economice şi infotainment, cunoscută până acum sub numele Ora de business devine Biziday şi îşi schimbă ora de difuzare în grila TVR 1, urmând a fi transmisă de la ora 22.30, în zilele de luni, marţi şi miercuri.

„Am negociat mult mutarea asta, ca să reuşesc să mă adresez celor care, la ora 19.00, sunt încă în drum spre casă. Emisiunea se adresează aşadar oamenilor ocupaţi (de aici şi numele). Pentru cei care iubesc brandul Ora de business, le spun că îl vor regăsi în grila TVR 1 în fiecare joi de la ora 19.00, sub forma unui talk-show pe teme de economie. Sau, mai pe scurt, luni, marţi şi miercuri ne întâlnim de la ora 22.30 la Biziday, iar joia, de la 19.00, la dezbaterea economică Ora de business, ambele la TVR 1”, precizează Moise Guran, realizatorul şi prezentatorul celor două emisiuni de la TVR1.

Tot din septembrie, Moise Guran începe un nou proiect - o campanie pentru susţinerea produselor făcute în Romania. Campania va fi difuzată sub forma unei serii de fillere, filmate de Moise Guran în fabrici şi uzine, cu oameni reali care ajung să conştientizeze că, dacă îşi dau salariul pe produse româneşti, plătesc, de fapt, salariul unui alt român.

Moise Guran şi Ora de business la TVR

Din octombrie 2010, Moise Guran a produce şi realizează la TVR emisiunea Ora de business. Moise – absolvent al Facultăţii de Drept şi al Şcolii BBC pentru televiziune - are o experienţă de 18 ani ca jurnalist specializat pe probleme economice, atât în presa scrisă, cât şi în televiziune şi radio. 

3:25 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1