loader
Foto

Noile proiecte ale FRF, dezbătute la „Repriza a treia”

Marian Olaianos a discutat cu Răzvan Burleanu şi Ciprian Paraschiv despre situaţia actuală a Federaţiei Române de Fotbal, miercuri, 27 iulie, de la ora 19.00 , la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .

 

Miercuri, Marian Olaianos a vorbit cu invitații săi despre situaţia actuală a Federaţiei Române de Fotbal, dar şi despre proiectele de viitor care se conturează.

Pentru dezbaterea de miercuri seară, invitaţii lui Marian Olaianos au fost preşedintele Federaţiei Răzvan Burleanu şi Ciprian Paraschiv, director de dezvoltare al FRF. Unul dintre subiectele de discuţie la Repriza a treia a fost echipa naţională, care are de curând un nou selecţioner, în persoana germanului Cristoph Daum, secondat de românul Ionuţ Badea.

***

Repriza a treia este un brand cu vechime în programul Televiziunii Române. Prima emisiune de fotbal de după decembrie 1989, Repriza a treia a fost realizată iniţial de Dumitru Graur şi Ionel Stoica, iar în 2007 a fost preluată de Vlad Enăchescu, Ovidiu Ioaniţoaia, Emil Grădinescu. La şapte ani de la întreruperea ei, Marian Olaianos readucea pe micile ecrane emisiunea apreciată de iubitorii sportului rege.

23:35 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

...cu Eugenia Vodă * Talk-show cultural

* Best of

Invitat Petre Dimo

Emisiune de Eugenia Vodă

0:35 Ţară, ţară, cine eşti? (R)

Moderator Mădălina Dobrovolschi

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)
 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1