loader
Foto

O altfel de urare, din partea jurnaliştilor Ştirilor TVR

Mihai Constantin, Adelin Petrişor, Alina Stancu, Teodora Antonescu, Raluca Arvat, Claudiu Lucaci, Andra Soceanu, Dorina Florea şi colegii din redacţia Ştirilor TVR vin cu o surpriză de sărbători pentru telespectatorii TVR 1.

 

Pe 31 decembrie, jurnaliştii Ştirilor TVR au lăsat, pentru câteva momente, pupitrul jurnalelor informative şi au venit cu o urare pentru români şi pentru televiziunea care le-a fost alături acestora în fiecare zi din ultimii 60 de ani. Mesajul lor a plecat către telespectatori pe 31 decembrie, în ultima ediţie din an a Telejurnalului TVR 1.

31 decembrie 2016 a fost pentru Televiziunea Română o zi cu totul specială. În urmă cu exact 60 de ani, românii primeau în casele lor primele imagini filmate de camerele de luat vederi. Timp de aproape trei luni, în Telejurnalul de la ora 20.00, campania „TVR60 - istoria în ştiri"  a adus la lumină secvenţe unicat din inestimabila comoară a arhivei de aur, dar şi mărturii incredibile ale oamenilor care au construit, prin munca lor, identitatea Televiziunii Române.

3:55 Viaţa satului (R)

Moderator Gabriel Gherghescu

Jurnalişti: Teodor Dumitriu, Bădiţa Dumitru

Producător Gabriel Gherghescu

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1