loader
Foto

Galerie foto

Despre Paşte, Săptămâna patimilor, societate și credință, Joi la 9

Miruna Munteanu și Daniel Apostol au vorbit joi, 17 aprilie, de la ora 21.00, împreună cu invitații lor despre semnificația Învierii, dar și despre rolul pe care îl are Biserica în societatea modernă.

 

Joi la 9

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii, Paştele, este precedată de o lungă perioadă de post. În ultima săptămână dinaintea Paştelui, numită Săptămâna Patimilor, sunt comemorate patimile lui Isus, răstignirea și moartea sa.

Aţi fost invitaţi, "Joi la 9", la o dezbatere despre semnificaţia Învierii, despre Joia Mare, despre sărbătoarea comună, anul acesta, pentru ortodocşi şi catolici, despre locul Bisericii în societatea modernă.

Jurnaliştii Miruna Munteanu şi Daniel Apostol, moderatorii emisiunii Joi la 9 de la TVR 1, au discutat pe această temă împreună cu invitații lor: scriitorul Dan Ciachir, actrița Ioana Crăciunescu, jurnalistul Remus Rădulescu și cu Directorul Institutului de Etnografie și Folclor "Constantin Brăiloiu" al Academiei Române - Sabina Ispas.

***

De la mijocul lunii martie, în fiecare Joi la 9, Miruna Munteanu şi Daniel Apostol îi invită pe telespectatorii TVR 1 într-o călătorie săptămânală în prezent, trecut şi viitor. Informaţia este prezentată în context, cu argumente solide şi o polemică sănătoasă. Talk-show-ul moderat de cei doi jurnalişti poate fi urmărit în fiecare joi seară, de la 21.10, la TVR 1 şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Joi la 9, realizatorii emisiunii vă propun să aflaţi informaţii cu impact real asupra vieţii fiecăruia dintre noi, să înţelegeţi mai bine cine şi cum decide soarta naţiunilor, să descoperiţi puncte de vedere diferite prezentate în dezbateri de idei şi schimb de argumente.

Producător: Marian Voicu

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1