loader
Foto

Patru câştigători de Oscar, în filmul „Oamenii companiei”. Sâmbătă, la TVR 1 | VIDEO

Cu actorii Ben Affleck, Kevin Costner, Tommy Lee Jones şi Chris Cooper ne întâlnim sâmbătă, 25 mai, ora 21.00, în producţia ce marchează debutul regizoral al lui John Wells în lungmetraj. Filmul american „Oamenii companiei”, din 2010, se vede în premieră la TVR 1, pe 25 mai, de la ora 21.00.

 

„Există mii de noi absolvenţi MBA de toate felurile în fiecare an! Nu au familie, nu au ipotecă și sunt dispuşi să lucreaze 90 de ore pe săptămână pentru aproape nimic! Cum aş putea să concurez cu asta?”, este una dintre replicile amare ale lui Bobby Walker (interpretat de Ben Affleck), personaj principal în filmul „Oamenii companiei”. Este şi subiectul în jurul căruia scenaristul şi regizorul John Wells a ţesut întreaga poveste a dramei „Oamenii companiei”. Vedem în premieră filmul la TVR 1 sâmbătă, 25 mai, de la ora 21.00.

(w882)

John Wells a scris scenariul și a regizat „Oamenii companiei” (THE COMPANY MEN – SUA, 2010), dramă plasată pe fundalul suburbiilor bogate din Boston, care descrie cât se poate de real luptele familiilor confruntate cu criza economică actuală. Filmul marchează debutul regizoral al lui John Wells în lungmetraj şi aduce pe micul ecran o distribuție extraordinară: câștigătorii premiului Oscar Ben Affleck, Kevin Costner, Tommy Lee Jones și Chris Cooper, câștigătorul unui Emmy - Craig T. Nelson, precum și actriţa cu nominalizare la Globul de Aur - Maria Bello.

(w882)

Bobby Walker (Ben Affleck) are un job stabil la o corporaţie din domeniul transporturilor şi toate şansele să-şi construiască o carieră de succes. Dar criza economică de la sfârşitul anilor 2000 loveşte dur compania, iar Bobby şi colegii săi, Phil şi Gene, se trezesc peste noapte şomeri. În decursul lunilor următoare, cei trei sunt nevoiţi să-şi schimbe modul de viaţă, zbătându-se să supravieţuiască şi să-şi păstreze măcar demnitatea, într-o lume a disponibilizărilor masive.

Ziua de ieri a fost ca de obicei, la birou. Dar astăzi... viața are alte planuri! Cum se transformă viaţa oamenilor companiei, cum învaţă pe pielea lor care sunt consecințele în viața reală a faptului că nu au un loc de muncă, în ce fel impactează viaţa de familie pierderea locului de muncă, dar mai ales ce sentimente încearcă eroii acestui film vom vedea sâmbătă seară, de la ora 21.00, la TVR 1.

(w882)

Filmul „Oamenii companiei” (THE COMPANY MEN – SUA, 2010) e în premieră la TVR 1 pe 25 mai, de la ora 21.00.

Regia: John Wells

Cu: Ben Affleck, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Chris Cooper

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1