loader
Foto

Galerie foto

Premieră la Dimineaţa Zurli: o fetiţă o iubeşte pe Tura Vura!

Ultima ediţie, sâmbătă, 10 august, de la 9.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+

 

Pentru prima oară de când Gaşca Zurli aduce bucurie copiilor prin evenimentele pe care le creează, prin petrecerile pe care le organizează şi prin emisiunile de la TVR, ultima ediţie Dimineaţa Zurli vine cu o surpriză chiar pentru membrii Găştii. Şi aceasta pentru că Sandra, micuţa de numai trei ani a deputatei Andreea Paul (Vass), invitată în emisiunea de sâmbăta aceasta, simpatizează tocmai cu... vrăjitoarea caraghioasă Tura Vura, dând planurile tuturor peste cap. Pe 10 august, de la 9.30, Gaşca Zurli prezintă ultima ediţie a emisiunii plină de veselie şi culoare de la TVR 1 şi TVR+.

De altfel, şi pentru Andreea Paul (Vass), pe care o vedem în dezbateri politice şi emisiuni pe teme economice, participarea la o emisiune de divertisment este o premieră. Din simpatie pentru Gaşca Zurli, ea a acceptat însă să vină pentru prima oară la Dimineaţa Zurli, însoţită de Sandra. Tura Vura încearcă şi de data acesta, disperată, să-i convingă pe cei prezenţi să mănânce doar cartofi prăjiţi şi ciocolată, dar nu reuşeşte decât să stârnească amuzamentul şi simpatia micuţei...

Invitată la ultima ediţie a emisiunii de la TVR 1 este şi Roxana Iliescu, alături de cele două fetiţe ale sale. Fetiţele Roxanei sunt de mare ajutor Găştii Zurli, fiind prezente trup şi suflet la toate cântecele şi dansurile din platou. Ca de obicei, şi în această ediţie a Dimineţii Zurli, difuzată sâmbătă, de la 9.30, la TVR 1 şi pe TVR+, invitaţii se aliniază pentru „Am o căsuţă mică”, cel mai nou şi mai vesel joc pe care îl joacă deja copiii şi părinţii din toată ţara.

 

Despre Dimineaţa Zurli

În această vară, la TVR 1 dimineţile sunt tot mai „zurli”, odată cu noua producţie dedicată întregii familii. Mămici, tătici, copii şi bunici vor putea savura împreună momente vesele alături de Gaşca Zurli şi „Tanti Prezentatoarea” (Mirela Retegan), începând din 6 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30. Dimineaţa Zurli poate fi urmărită şi online, pe www.tvrplus.ro. Timp de o oră, veselia devine stăpâna micului ecran şi intră în toate casele, responsabili de buna dispoziţie fiind cei mai simpatici colegi de joacă ai copiilor: Clopoţel, Truli, Zdrăngănel, fetiţa Zurli, Zâna Bună, Vrăjitoarea Tura Vura şi Tanti Prezentatoarea.

Dimineaţa Zurli este în prezent singurul show autohton de family entertainment interactiv, din care nu lipsesc invitaţi celebri - personalităţi cunoscute din lumea filmului şi a televiziunii, din muzică, politică sau presă, care, dincolo de orice statut public, sunt părinţi. De altfel, întreaga emisiune a fost gândită în scopul de a-i aduce pe părinţi cât mai aproape de cei mici, de a stimula comunicarea şi educaţia primară prin joc şi joacă, într-un cadru vesel şi interactiv. Cei mici învaţă lucruri noi, cântece, dansuri, în timp ce părinţii învaţă cum să se joace cu copiii lor şi cum să petreacă timpul alături de cei mici într-un mod cât mai simplu, eficient, dar şi plăcut.

 

Gaşca Zurli

Este cea mai veselă echipă formată din actori şi oameni de televiziune, care şi-au propus să coloreze în curcubeu zilele celor mici şi să deseneze multe zâmbete pe feţele părinţilor şi bunicilor. E cunoscută în ţară, dar în special în Bucureşti, unde joacă spectacole cu casa închisă. E recunoscută printre părinţi ca fiind cea mai bună trupă de animaţie pentru copii. Reţeta care a adus succesul în Gaşca Zurli e bazată pe măsură în absolut tot ceea ce face. Mirela Retegan, inventatorul Găştii, a reuşit să cântarească bine şi să măsoare cu precizie fiecare ingredient: interactivitate, muzică, dans, educaţie, curiozităţi, umor şi atenţie pentru copii, fără a face vreun rabat de la calitatea spectacolelor pregătite.

Gasca Zurli e, de mai bine de 3 ani, un produs de succes, care numai anul trecut a întâlnit, cu spectacolul „TIRIBAM-TIRUBUM”, peste 30.000 de copii din România în două turnee mari - campania „Ai în plus o carte - dă-o mai departe” şi Festivalul „Pro-Istoria Fest”. Emisiunea de la TVR 1 a venit firesc, ca urmare a dorinţei celor mici de a-şi vedea tot mai des personajele îndrăgite: fetiţa Zurli, Zâna Bună, Zdrăngănel, Clopoţel, Truli, Tura Vura şi Tanti Prezentatoarea.

10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

 

#tvr1