loader
Foto

Galerie foto

Probleme pentru Don, personajul principal al serialului Mad Men

Sâmbătă, 9 ianuarie, vedem primele două episoade ale celei de-a patra serii  Mad Men - Nebunii de pe Madison Avenue : Relaţii Publice şi Crăciunul vine doar o dată pe an

 

Serile de sâmbătă le vom petrece în compania publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii ’60. Cea de-a patra serie a îndrăgitului serial Mad Men se vede în premieră şi în exclusivitate la TVR începând cu 9 ianuarie, de la ora 21.00, când TVR 1 şi TVR HD difuzează primele două episoade.

(w882)

Episodul 1 - Relaţii Publice

Comportamentul secretos al lui Don duce la apariţia unui interviu nefavorabil pentru personajul principal al serialului Mad Men. În urma interviului realizat de un reporter al Advertising Age, un important client al agenţiei renunţă la serviciile acesteia. Creativii agenţiei şi Don se luptă cu un cont al unul client care comercializează costume de baie, pentru care clientul doreşte o campanie de imagine completă. Pete şi Peggy se străduiesc să obţină un buget mai mare de la un alt client care fusese prost consiliat în ceea ce priveşte publicitatea produsului său. Roger caută să-i găsească lui Don o prietenă, făcându-i lipeala cu o prietenă a soţiei sale. Betty şi Don se ceartă la cuţite pentru că Betty întârziase să se mute din casă.

(w882)

Episodul 2 - Crăciunul vine doar o dată pe an

De Crăciun, Don primeşte o scrisoare emoţionantă de la Sally, ceea ce îi accentuează singurătatea. Sobru după deja 18 luni de abstinenţă, Freddy Rumsen apare la Sterling Cooper Draper Pryce cu un nou client, dar şovinismul lui declanşează un conflict cu Peggy. Din greşeală, Roger îl invită pe Lee Garnel Jr. la petrecerea de Crăciun a firmei, forţându-l pe Lane să suplimenteze bugetul petrecerii mult prea mult. Sally are parte de o atenţie ciudată din partea unui coleg de clasă. Iar Don are o aventură de o noapte, care îi va afecta relaţiile de la birou.

(w882)

Primele două episoade ale seriei a patra Mad Men pot fi văzute în reluare duminică, de la 23.50, la TVR 1.

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)

3:25 Sport (R)

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1