loader
Foto

Quiz-show cu om la apă, în „Microbist de România”, la TVR 1

Cei zece concurenți trebuie să dea dovadă de cultură generală (și punctuală!) din lumea fotbalului, dar trec și printr-o probă practică – cea a loviturilor de pedeapsă. Tudor Furdui a fost stăpânul fluierelor și miercuri, 9 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

 

Tudor Furdui
Microbist de România

Distracția de la capătul lumii continuă la TVR 1 cu un nou episod al show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri, prezentat de Tudor Furdui. Lupta pentru puncte devine tot mai strânsă, iar concurenții își dau Bacalaureatul în fotbal – teorie și practică. Cine îl pică... pică și din barcă! Totul se întâmplă la „Microbist de România”, pe 9 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

(w882)

Episodul 7 al reality-show-ului ce îi pune față în față pe cei mai mari fani ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din țară aduce concurenților noi probe pline de suspans, iar telespectatorilor, noi motive de bună dispoziție, emoție și amuzament. Primul quiz-show acvatic e proba individuală din episodul de miercuri seară, o probă la care pe cei zece microbiști îi trec toate apele... la propriu! În mijlocul oceanului, unde nu există Google, concurenții sunt provocați să răspundă la întrebări despre meciuri sau antrenori celebri, despre parcursul echipelor pe care le susțin, perioadele lor de glorie, jucători sau penalty-uri rămase în istorie. Știi fotbal – ești campion. Ai greșit răspunsul – ești aruncat la pești. Cine reușește să rămână uscat după acest test pleacă mai departe și cu punctele ce îl apropie de titlul de „Microbist de România”.

La proba pe echipe, „Penalty PlayStation”, regula e simplă: fiecare jucător trage trei lovituri de pedeapsă spre (uneori și în) poarta apărată de un concurent din echipa adversă, iar apoi locurile se schimbă și urmează trei noi lovituri. Echipa câștigătoare ia toate punctele și le împarte în mod egal între jucătorii ei.

(w882)

Competiția e încă departe de a-și desemna învingătorul, iar tabela de marcaj se poate schimba drastic de la o ediție la alta. Și chiar dacă experiența trăită în paradisul din Maldive leagă prietenii pe viață, cei zece suporteri nu au uitat că doar unul dintre ei va deveni „Microbist de România”. Fiecare luptă să fie el cel care se va opri pentru câteva zile de vis la Istanbul, unde va avea ocazia să vadă sabia lui Ștefan cel Mare. Cine reușește să se apropie de linia de finish și să câștige punctele în acest episod „Microbist de România” aflăm miercuri, 9 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

19:00 Dincolo de alb şi negru

* Moderator Marian Voicu

Invitat Razvan Rughiniș, profesor la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, și co-fondatorul programului de dezvoltare de noi produse digitale Innovation Labs.

Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu

Transmisiune directa

 
Oamenii și legea: Partajul la divorț

Oamenii și legea: Partajul la divorț

publicat: miercuri, 22 martie 2023

Atunci când se despart, soţii pot să facă partajul. Cum se împart bunurile, care sunt regulile, opţiunile, costurile? În ediţia de joi, 23 ...

Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...