loader
Foto

Regulament concurs Val de fan

La Vara pe val - TVR 1

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii “Val de Fan” este SOCIETATEA ROMANĂ DE TELEVIZIUNE, cu sediul în Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti, Romania, CUI 846440. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.tvr.ro şi este disponibil şi la registratura Societăţii Române de Televiziune. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

 

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul “Val de Fan” se desfăşoară, săptămânal, până vineri, 16 august 2013, ora 20:00, pe pagina de Facebook a emisiunii Vara pe val (www.facebook.com/VarapeValTVR)

 

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Toţi cei care vor posta pe pagina de facebook a emisiunii un film haios, realizat de către ei (imagini din vacanță, întâmplări haioase de la petreceri, cu animale, păsări etc.), de vineri, ora 22.00, până vinerea viitoare, ora 20.00 au șansa de a câștiga o bicicletă, marca DHS. Câștigătorul va fi desemnat în urma contorizării numarului de like-uri primite pentru filmul postat şi va fi anunţat în emisiunea Vara pe val, în emisiunea de vineri seara, ora 22.00, pe TVR 1 şi, de asemenea, pe pagina de Facebook a emisiunii.

Perioada de desfășurare a concursului: 12 iulie – 16 august 2013.

 

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-o bicicletă marca DHS, oferită săptămânal. Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume, adresă, număr de telefon) la adresa de email delfinii@tvr.ro, iar bicicleta îi va fi acordată în cadrul emisiunii Vara pe val din fiecare vineri, de la ora 22:00, în perioada 12 iulie – 16 august 2013.

Premiile nu pot fi convertite în bani, iar firma care acordă premiul va suporta costurile de expediție, la adresa menționată de către câștigător în e-mailul trimis pe adresa delfinii@tvr.ro.  În cazul în care câștigătorul nu trimite un e-mail cu adresa de expediție în cel mult 48 de ore de la data difuzării emisiunii (vinerea, ora 22.00), organizatorul își rezervă dreptul de a desemna drept câștigător filmulețul de pe locul 2.

Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook Vara pe val şi în cadrul emisiunii care începe vinerea, la ora 22:00 pe TVR1.

 

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor SRTV precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justitiei. SRTv va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. Dupa incheirea concursului, toate datele concurenților din prezentul concurs vor fi păstrate pentru eventuale reclamaţii și în scopuri statistice timp de 30 de zile. În cazul în care un participant optează pentru a primi materiale suplimentare din partea TVR, datele acestuia vor fi prelucrate conform Termenilor și Condiţiilor tvr.ro.

Prin înscrierea la concurs, concurentul îşi exprimă expres şi neechivoc consimţământul ca datele sale personale să fie prelucrate de SRTv în scopul prezentului concurs.

Prin participarea la concurs, vă daţi acordul explicit pentru ca imaginea şi numele dumneavoastră să poată fi folosite în scopuri publicitare de TVR pe canalele sale TV, Internet, ziare, radio sau alte medii.

 

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.tvr.ro şi poate fi pus la dispoziţie şi în forma tipărită la Registratura TVR.

Regulamentul se poate modifica fără o notificare prealabilă.

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1