loader
Foto

Galerie foto

SEMIFINALELE UCL: Atletico Madrid - Chelsea F.C., în direct la TVR

Marţi, 22 aprilie, TVR1, TVR HD şi TVR+ au transmis în direct manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League dintre  Atletico Madrid şi Chelsea Londra.

 

Update: meciul s-a încheiat cu scorul 0-0.

Semifinalele UEFA Champions League sunt în direct la TVR! În a treia zi de Paşti, Atletico Madrid, revelaţia acestui sezon, întâlneşte Chelsea Londra, partida find transmisă în direct de TVR1, TVR HD şi online pe TVR+.

Atletico Madrid s-a calificat în semifinale după ce a trecut de FC Barcelona. Madrilenii au remizat pe Camp Nou, după ce au deschis scorul prin Diego ('56), fiind egalaţi în minutul ’71 prin golul înscris de Neymar. Calificarea a venit în manşa retur, pe 9 aprilie, când băieţii lui Diego Simeone au câştigat cu 1-0 (Koke ('5)), aceasta fiind prima victorie în faţa Barçei după mai bine de 4 ani.

Chelsea a trăit periculos în sferturi. După ce echipa lui Jose Murinho a fost învinsă de francezii de la PSG pe Parc des Princes cu scorul de 3-1 (Ezequiel Lavezzi ('4), David Luiz ('61-autogol) și Javier Pastore ('90+3), respectiv Eden Hazard ('27-penalty)), pe 8 aprilie, londonezii au reuşit o calificare dramatică în semifinale, învingând pe Stamford Bridge cu scrul de 2-0, graţie golurilor marcate de André Schürrle ('32) şi Demba Ba ('87).

În cealaltă semifinală din acest sezon UEFA Champions League, pe 23 aprilie, Real Madrid întâlneşte Bayern Munchen, partida retur fiind transmisă de TVR1 pe 29 aprilie, de la ora 21:45.

Intră acum pe pagina de Facebook TVR1 şi spune care este favorita ta la câştigarea trofeului!

***

Meciul poate fi urmărit și în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)

3:25 Sport (R)

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1