loader
Foto

Sfaturi pentru vacanţă, la Vreau să fiu sănătos

Luni, 24 iunie, de la ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro

 

Pe 24 iunie, Sonia Argint Ionescu aduce în atenţia telespectatorilor TVR 1 preocupaţi de un mod de viaţă sănătos alte subiecte de interes. Noutăţile din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice sunt prezentate într-o nouă ediţie a emisiunii magazin Vreau să fiu sănătos, realizată de Beatrice Cioba, emisiune difuzată de la ora 17.00.

În ediţia Vreau să fiu sănătos din 24 iunie, telespectatorii vor afla mai multe despre tratamentele moderne în litiaza veziculară. De asemenea, echipa emisiunii vine în întâmpinarea părinţilor care pleacă în concedii alături de copii, oferindu-le idei despre ce trebuie să conţină trusa medicală de vacanţă. Şi tot pentru cei care se pregătesc de concediu sunt şi materialele despre traumatismele „de vacanţă" şi trusa apifitoterapeutică de vacanţă.

Tratamente moderne ale tulburărilor urinare fac subiectul unui reportaj al emisiunii Vreau să fiu sănătos din 24 iunie. Iar piciorul plat, la copii constituie un alt subiect al emisiunii prezentate de Sonia Argint Ionescu.

Tot luni, de la ora 17.00, sub titlul „Şi eu am învins boala!”, Sonia Argint Ionescu ne face cunoscută povestea Mariei, o învingătoare în lupta cu o boală gravă - sclerodermia.

Rubricile cu informaţii utile tuturor, care fac din Vreau să fiu sănătos o emisiune dinamică, ce merită urmărită pentru consolidarea unei educaţii medicale sănătoase, sunt: Nou în medicina românească - cele mai noi metode de tratament prin care afecţiunile pot fi ameliorate sau chiar vindecate; Frumuseţe dobândită - zona de estetică medicală şi dermato-cosmetică; Profilaxia - urgenţa sănătăţii - accentuarea metodelor de profilaxie a diverselor boli; Kile te omoară - nutriţia şi regulile de alimentaţie sănătoasă; Terapii altfel - terapii din medicina alternativă şi tehnici de sondare a psihicului uman (terapiile psihologice); Noi am învins! - poveşti de viaţă ale unor oameni care au învins o anumită afecţiune, mai gravă; Evenimente medicale - evenimente din lumea medicală, performanţele unui act medical recent, mai mult sau mai puţin mediatizat, subiect care va sublinia rezultatele excepţionale ale unui medic român sau ale unei întregi echipe medicale. Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

 

Producător TV: Beatrice Cioba

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1