loader
Foto

Subiectele fierbinţi ale săptămânii, dezbătute într-o Ediţie specială, la TVR 1

Politologul Andrei Ţăranu, jurnalistul Alecu Racoviceanu și profesorul Radu Mușetescu au discutat cu jurnalistul TVR Radu Tudor despre anchetarea generalului Coldea, demiterile de prefecţi şi şefi de instituţii, „gaura” bugetară şi temele importante ale săptămânii vineri, 13 ianuarie, de la 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a confirmat astăzi că prim adjunctului directorului SRI, gen. Florian Coldea, a fost chemat ieri la Palatul Cotroceni şi a avut o discuţie cu Klaus Iohannis, fără a oferi însă mai multe detalii. Subiectul este dezbătut în această seară de jurnalistul TVR Radu Tudor şi invitaţii săi la Ediţia specială pe care o moderează de la ora 21.00, la TVR 1. Dezbaterea poate fi urmărită şi online, pe TVR+.

Viscolul şi zăpezile ultimelor zile au adus, odată cu toate problemele deja cunoscute, şi un cod roşu de... demiteri. Şeful CNAIR, la fel ca şi prefecţii de Prahova şi Giurgiu, au fost penalizaţi pentru lipsa de reacţie în situaţia de criză din această săptămână. Ediţia specială din 13 ianuarie aduce pe masa discuţiilor şi acest subiect arzător al momentului.

Tot în această săptămână, unul dintre subiectele care au ţinut titlurile ştirilor a fost aşa-numita „gaură” lăsată de guvernul tehnocrat în bugetul României. Acuzaţia că au fost încasate sume mai mici decât cele prognozate a fost urmată, la rândul ei, de demisia directorului ANAF. Prezenţi vineri seară în studioul Ştirilor TVR, politologul Andrei Ţăranu şi jurnaliştii Alecu Racoviceanu şi Daniel Apostol dezbat situaţia împreună cu moderatorul Radu Tudor.

Şi tot în seara aceasta, de la ora 21.00, Radu Tudor şi invitaţii săi vorbesc despre prima întâlnire oficială dintre preşedintele Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu, precum şi despre şedinţa de guvern în care s-a discutat, fără a se lua însă o decizie, despre salariul minim pe economie.

Ediţia specială poate fi urmărită în transmisiune directă vineri, 13 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

9:00 Pro patria

Pro Patria este emisiunea militară de televiziune care te aduce mai aproape de Armata României.

Indiferent dacă ești un pasionat al domeniului militar sau pur și simplu dorești să înțelegi mai bine rolul și importanța apărării naționale, Pro Patria te va captiva prin conținutul său informativ și impresionant vizual. Alătură-te nouă în această călătorie în universul militar al României și descoperă curajul și dăruirea celor care asigură securitatea și apărarea țării noastre.

10:00 M.A.I. aproape de tine

O emisiune pentru siguranța ta şi a celor dragi! Află care sunt situațiile care te pot pune în pericol şi cum să eviți să devii o victima a infractorilor!

Tot alături de noi, vei cunoaṣte o parte din munca, viața şi pasiunile oamenilor în uniformă din Ministerul Afacerilor Interne, sau cum poți să devii unul dintre ei!

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1