loader
Foto

Suporterii adevăraţi au trecut pe fusul orar Rio 2016

TVR 1 – lider de audienţă cu meciul de handbal România–Angola, transmis în direct în noaptea de sâmbătă spre duminică. Luni seară, fetele noastre întâlnesc naţionala Braziliei, de la 22.40, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Pentru cei care vor să urmărească Jocurile Olimpice Rio 2016 şi trăiesc alături de sportivii români toate momentele importante ale parcursului lor în competiţie, ora târzie la care se desfăşoară probele nu este un impediment. Chiar dacă au fost luate prin surprindere de handbalistele angoleze şi au încheiat primul meci de la Rio cu un eşec, fetele noastre au fost urmărite de acasă şi susţinute de un număr mare de telespectatori.

Desfăşurată în intervalul orar 1.47-3.16 (ora României), în noaptea de sâmbătă spre duminică (6-7 august), partida de handbal România-Angola a strâns în faţa micilor ecrane o medie de 175.000 de telespectatori, la nivel naţional, ceea ce a plasat principalul post al Televiziunii Române pe primul loc în clasamentul audienţelor. Pe intervalul menţionat, TVR 1 a înregistrat un rating* mediu de 1% şi o cotă medie de piaţă** de 13,3%.

Şi reluarea întâlnirii dintre reprezentativele feminine ale României şi Angolei a stârnit interesul telespectatorilor din ţara noastră, care au urmărit în număr mare meciul redifuzat pe 7 august, de la ora 11.00 la 12.33. O medie de 243.000 de români au văzut la TVR 1 înfrângerea naţionalei noastre, ceea ce corespunde unui rating mediu de 1,4% şi unui share mediu de 6,7%.

Handbalistele românce speră la o revanşă în meciul din această seară, împotriva naţionale Braziliei. Partida Brazilia-România se transmite, de asemenea, în direct, luni, 8 august, de la ora 22.40, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+. Mai multe noutăţi de la Jocurile Olimpice Rio 2016 aflaţi accesând site-ul oficial al evenimentului pe România, tvr.ro/rio2016/.

(w882) handbal

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMA

Prelucrare: SRTv

3:30 Români universali (R)

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

(Reluare)

3:55 Viaţa satului (R)

Moderator Gabriel Gherghescu

Jurnalişti: Teodor Dumitriu, Bădiţa Dumitru

Producător Gabriel Gherghescu

(Reluare)
 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1