loader
Foto

Galerie foto

Ultimul episod Mad Men al seriei a patra

Don o cere în căsătorie pe Megan. Sâmbătă, 20 februarie, de la 21.00, la TVR 1 şi TVR HD urmărim cel de-al 13-lea şi ultimul episod al seriei a patra Mad Men.

 

Episodul 13 – Tomorrowland

Este octombrie 1965. După ce Betty o concediază pe Carla pe neaşteptate, Don îi propune lui Megan să îl însoţească în călătoria pe care o face în California cu copiii lui. Apoi o cere în căsătorie pe Megan, iar aceasta acceptă. Peggy se remarcă iar cu o nouă campanie avangardistă pentru o firmă care produce pantaloni mulaţi. Betty şi Henry se pregătesc de mutarea în Rye.

(w882)

Povestea celei de-a patra serii Mad Men se concentrează pe perioada noiembrie 1964 – octombrie 1965. Este localizată într-o cu totul nouă şi modernă agenţie de publicitate: Sterling Cooper Draper Pryce. Iar în centrul poveştii este tot Don Draper, a cărui criză de identitate o urmărim în acest al patrulea sezon. Personajul principal, interpretat de premiatul cu Emmy - Jon Hamm, se adânceşte într-o mare disperare. Nu numai viaţa de familie i se destramă, dar nici la birou lucrurile nu merg pe roate. Alcoolismul lui Don se accentuează, acesta căutând tot mai mult compania prostituatelor. Pare că întreaga lui existenţă se destramă.

(w882)

Producţie AMC, drama Mad Men a făcut istorie, fiind prima serie de televiziune care a câştigat patru ani la rând premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, precum şi recunoaştere din partea American Film Institute. De-a lungul difuzării sale de către AMC, din iulie 2007 până în mai 2015, când a fost premiera ultimului episod al sezonului şapte, seria Mad Men a primit confirmarea succesului în întreaga lume pentru scenariu, interpretare, dar şi pentru autenticitatea istorică a producţiei. Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) a fost multipremiat încă de la lansare, în lista lungă de premii obţinute figurează nu mai puţin de 16 Emmy Awards şi 4 Globuri de Aur, dar şi un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, două premii ale Asociaţiei Scenariştilor, premii pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de televiziune, BAFTA pentru Cel Mai Bun Program Internaţional şi multe altele. Mad Men este considerat drept unul dintre cele mai de succes seriale dramatice de televiziune ale tuturor timpurilor.

TVR 1 a difuzat, în premieră la o televiziune românească, primele trei sezoane Mad Men începând din martie 2010, iar în perioada octombrie-noiembrie 2014 a redifuzat aceste prime trei sezoane. Din 9 ianuarie 2016, seria a patra Mad Men se vede la TVR 1 şi TVR HD.

(w882)

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)

3:25 Sport (R)

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1