loader
Foto

Un nou caz tulburător la Dispăruţi fără urmă

Alături de Adrian Bucur am fost martorii unui subiect tragic, dispariţia a doi copii, frate şi soră. Ediția de miercuri, 18 decembrie, a fost ultima din acest an.

 

Adrian Bucur
Dispăruţi fără urmă

Ediția din 18 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Miercuri seară, la Dispăruţi fără urmă, vom fi martori, alături de Adrian Bucur, la un nou caz tulburător ajuns, cu mulţi ani în urmă, în atenţia Poliţiei. Dispariţia a doi copii, frate şi soră, face subiectul ultimei ediţii din acest an a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Cristian şi Nicoleta Alecsa au dispărut în aceeaşi seară, din aceeaşi casă. Cristian avea 8 ani, iar sora lui Nicoleta, doar 2 ani. Imediat după dispariţie, mama copiilor a încercat să se sinucidă. Poliţiştii au găsit lângă ea un tub gol de medicamente şi un bilet de adio, în care scrisese că soţul ei ar fi violat-o pe fetiţa de doi ani şi că ar fi vândut apoi ambii copii. Femeia a fost dusă la spital, iar tentativa de suicid a eşuat. Când şi-a revenit, ea n-a mai recunoscut nimic din cele scrise în biletul de adio.

Astăzi, după 15 ani de la dispariţia celor doi copii, părinţii refuză să-şi mai amintească despre ce s-a întâmplat atunci şi să dea vreo explicaţie. În ediţia din 18 decembrie a emisiunii Dispăruţi fără urmă, difuzată la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, vom afla ce se ascunde în spatele poveştii terifiante a dispariţiei celor doi copii.

Telespectatorii au la dispoziţie adresa de e-mail a emisiunii disparuti@tvr.ro, dar şi pagina de Facebook - www.facebook.com/disparuti, pentru a intra în legătură cu realizatorii şi a da informaţiile pe care le deţin în legătură cu cazurile prezentate.

0:10 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1