loader
Foto

Victor Ponta, la „România 9”

Fostul premier a fost invitatul jurnalistului TVR Ionuţ Cristache la „ România 9 ”. Dezbaterea a putut fi urmărită în direct, la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ionuţ Cristache dechide săptămâna dezbaterilor la România 9 cu un invitat surpriză: fostul preşedinte al PSD şi actual deputat de Gorj, Victor Ponta vine să discute despre cele mai importante evenimente politice şi sociale din ultima perioadă. Alături de jurnalistul TVR, fostul şef al Guvernului ne spune la ce să ne aşteptăm de la primăvara politică a anului 2017. Emisiunea poate fi urmărită luni, 27 februarie, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

16:45 Floarea nopţii

18:00 Omul anului

Moderatori: Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Campania „Omul Anului” promovează un proiect complex al Televiziunii Române prin care se dorește evidențierea poveștilor impresionante ale unor oameni simpli, care au facut fapte deosebite și au inițiat proiecte extraordinare.

În fiecare ediție vor fi prezentate câte două portrete de eroi, care vor fi comentate de invitați speciali, personalități ale societații civile, dar și de către membrii juriului, care vor participa prin rotație la edițiile emisiunii.

Invitaţi: Paula Seling, parintele Vasile Ioana

Producator Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

înregistrare

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1