loader
Foto

Galerie foto

Cum a fost... la Balul Vienez

Balul Vienez de la Bucureşti a ajuns la a XI-a ediţie . Valsul şi buna dispoziţie au făcut pereche cu filantropia. Un Making of al unei seri speciale, organizate pentru susţinerea unor proiecte umanitare, vedem pe 19 martie, de la ora 14.30, la TVR 1.

 

Televiziunea Română vă invită să luaţi parte la un proiect umanitar... în paşi de dans. Sâmbătă, 12 martie,  tradiţionalul Bal Vienez de la Bucureşti a ajuns deja la cea de-a XI-a ediţie. Este un eveniment monden, dar şi o ocazie de a face bine, pentru că donaţiile din seara balului se duc către proiectele caritabile ale United Way România şi ale Organizaţiei SOS Satele Copiilor România.

Pe 19 martie, telespectatorii TVR1 vor intra în atmosfera de poveste a valsului, se vor putea familiariza cu eleganţa desăvârşită a spiritului vienez şi vor face cunoştinţă cu personalităţi de seamă din ţară şi de peste hotare, prezente la eveniment. Sâmbătă, de la ora 14.30, telespectatorii vor putea viziona la TVR 1 un making of al evenimentului.

(w882)

În fiecare an, între 11 noiembrie şi începutul lui martie, Viena, dar şi alte capitale ale lumii, trăiesc splendoarea tradiţionalului sezon al balurilor. Printre cele mai cunoscute astfel de evenimente se numără magnificul Opernball (Balul Operei), ce se desfăşoară la Opera de Stat din Viena (Staatsoper), Ball der Wiener Philharmoniker (Balul Filarmonicii Vieneze) – un eveniment de o eleganţă desăvarşită găzduit de clădirea Musikverein, dar şi cele trei baluri ce au loc în cadrul grandiosului Palat Imperial Hofburg: Kaiserball (Balul Imperial) de la 31 decembrie a fiecărui an, Juristenball (Balul Juriştilor) – renumit drept evenimentul înaltei societăţi şi Gala der Wiener Wirtschaft (Gala Industriei Vieneze).

În acelaşi timp, s-a întemeiat şi o tradiţie a Balurilor Vieneze clasice, organizate în afara graniţelor Austriei, precum evenimentul de la New York, Washington, Moscova, Londra, Melbourne şi, desigur, rafinatul Bal Vienez anual de la Bucureşti.

(w882)

Sâmbătă, 19 martie, ora 14.30

0:00 John Williams-Concertul de la Berlin (R)

(JOHN WILLIAMS-THE BERLIN CONCERT, Germania, 2021) Redactor Cristina Crăciun

(Reluare)

1:35 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Emisiunea „Oamenii și legea” propune subiectul „Consumul de droguri ucide!

Cum ferim un adolescent să nu devină captiv în lumea creată de mirajul drogurilor? Ce trebuie să facă părinții, profesorii şi autoritățile ...

„Profesioniştii

O ediție In Memoriam este programată la TVR1 sâmbătă, 11 mai, de la ora 23.30. Puteți urmări dialogul Eugeniei Vodă cu Bernard Pivot, în ...

„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

 

#tvr1