loader
Foto

Best of Garantat 100%: Cătălin Ştefănescu şi Terry Gilliam (Monty Python)

Am urmărit duminică, 6 martie, o ediţie de colecţie cu unul dintre cei mai apreciaţi regizori ai momentului - Terry Gilliam. De la ora 23.25, la TVR 1 şi TVR+.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Unul dintre cei mai mari regizori de film ai planetei, Terry Gilliam este invitatul lui Cătălin Ştefănescu.

„Este autorul unor filme cult rămase ca puncte de referinţă în istoria cinematografului contemporan – Monty Python şi Sfântul Graal, Brasil, Aventurile Baronului Munchausen, Regele Pescar, Armata celor douăsprezece maimuţe, Fraţii Grimm, Tideland, Imaginariumul Doctorului Parnassus şi, evident, cel mai recent dintre ele, Teorema O”, dezvăluie Cătălin Ştefănescu despre invitatul său din această ediţie.

Terry Gilliam s-a născut în anul 1940, la Minneapolis, în Statele Unite, fiind, de altfel, singurul membru al fabulosului grup Monty Python care nu s-a născut pe teritoriu britanic. El a primit, însă, cetăţenie britanică, renunţând chiar, cu câţiva ani în urmă, la cea americană. Este căsătorit cu stilista Maggie Weston, alături de care a lucrat la numeroase filme şi au împreună trei copii.

Terry Gilliam a venit în România la invitaţia Festivalului Internaţional de Film Experimental de la Bucureşti. Duminică seară, de la 23.25, telespectatorii TVR 1 îl pot revedea într-o ediţie spectaculoasă Garantat 100%. Emisiunea poate fi urmărită şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+.

 

Despre Garantat 100%

Emisiunea Garantat 100%, realizată şi prezentată de Cătălin Ştefănescu, se vede de 18 ani la TVR. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

19:45 Sport

Transmisiune directă

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1