loader
Foto

Derby-ul etapei a zecea a Ligii I, în direct la TVR 1

ACS Poli Timişoara a întâlnit Steaua Bucureşti duminică, 13 septembrie, în cea mai importantă partidă a rundei a zecea a Ligii I. Partida a fost transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD, de la 21.00.

 

Vom vedea împreună următoarele meciuri ale Naţionalei de fotbal în octombrie la TVR. Până atunci, fotbalul continuă la TVR 1 şi TVR HD cu Liga I. Derby-ul rundei cu numărul 10 se joacă la Timişoara, unde ACS Poli întâlneşte campioana Steaua Bucureşti. Partida va putea fi urmărită în direct la TVR 1 şi TVR HD, duminică, 13 septembrie, de la ora 21.00.

„Va fi primul meci în calitate de antrenor principal al Stelei pentru Dumitru Dumitriu, cel care a revenit pe bancă după demisia lui Massimo Pedrazzini. Dumitriu i-a condus pe roş-albaştri şi în ultimele trei etape ale campionatului în 2005 şi este primul antrenor român care a calificat o echipă în Champions League. Este vorba despre Steaua, în 1994”, precizează Emil Hossu Longin, care va comenta partida alături de Dragoş Bocanaciu duminică seară.

La Timişoara îi aşteaptă pe stelişti echipa condusă de Florin Marin, cel care le-a adus bănăţenilor al doilea succes în Liga I (1-0 cu Concordia Chiajna, pe 29 august), precum, şi o calificare în sferturile de finală ale Cupei Ligii (1-0 cu Petrolul, pe 9 septembrie).

În clasamentul Ligii I, Steaua este pe locul 5, cu 16 puncte, având 3 victorii în deplasare, la      Tg. Jiu, Botoşani şi Craiova. ACS Poli Timişoara ocupă poziţia 11, cu 6 puncte. Pe teren propriu, Poli a înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

 

16:45 Floarea nopţii

18:00 Punctul critic (R)

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Corneliu Matache

Tema: Vine vacanța! Unde plecăm de Paște?

Invitati:conf. Marilena Stoian presedintă fondatoare ANTREC

Dorian Lungu-presedintele Asociatiei Gastro Local

Iulian Soca ghid turism religios, consilier Biserica Sf Dumitru Poștă

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producator Florenţa Dăscălescu. Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

(Reluare)
 
 Legea „2 Mai”

Legea „2 Mai”

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Tragediile precum cea de la 2 Mai, au impus îmbunătățirea cadrului legislativ pentru a lupta eficient împotriva infracțiunilor din sfera ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Mădălina Rădulescu: „It-iștii care programează binele”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 2 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi ...

 

#tvr1