loader
Foto

Despre jucării şi vacanţe – la Superconsumatorul, de la TVR 1

Anna de Hillerin şi Sorin Mierlea, invitatul permanent al emisiunii Superconsumatorul, au dat sfaturi telespectatorilor despre cum să devină consumatori cu adevărat europeni.

 

Euroconsumatorul

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În preajma sărbătorilor, emisiunea Superconsumatorul vine cu porţie dublă de sfaturi pentru telespectatorii TVR 1. Astfel că, pe 16 decembrie, de la ora 18.00, Anna de Hillerin şi Sorin Mierlea, invitatul permanent al emisiunii, propun telespectatorilor două teme de sezon.

În prima parte, Anna de Hillerin şi Sorin Mierlea au discutat cu invitaţii despre cum alegem jucăriile pentru copii, de sărbători.

(w882)

Invitaţi de excepţie şi în partea a doua a emisiunii Superconsumatorul de la TVR 1. Despre „Vacanţe de vis sau... de coşmar?", moderatorii vor discuta cu: Răzvan Pascu, fondatorul Travel Communication Romania şi preşedinte al Asociaţiei „Travel Focus”; Marilena Stoian – preşedinte fondator ANTREC (Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural) încă de la înfiinţarea acesteia; George Bogdan Borună – Director General, Direcţia Generală Control şi Autorizare Turism, Autoritatea Naţională pentru Turism.

A doua parte a emisiunii este disponibilă AICI

Fiecare dintre noi suntem consumatori de produse şi servicii. Mergem la cumpărături, la teatru, facem cadouri, plătim facturi de utilităţi sau cheltuim pe medicamente. Banii se evaporă fără să simţim. Zeci de mii de articole şi servicii ne fac cu ochiul din reclame, de multe ori înşelătoare.
Cum să alegi din acest vârtej colorat care te copleşeşte? Şi mai ales, ce faci când euforia cumpărăturilor se stinge şi, deschizând cutia, găseşti un produs nefuncţional? Cui reclami când serviciile pe care le-ai plătit îţi provoacă pagube? De-acum se întunecă devreme, penele de curent şi fluctuaţiile de tensiune se înmulţesc. Cand ţi-e lumea mai dragă, rămâi fără lumină şi cu televizorul ars. Superconsumatorul se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 18.00, în direct la TVR 1 şi TVR +. Anna de Hillerin şi Sorin Mierlea, preşedintele InfoCons, sunt gazdele emisiunii care au grijă ca telespectatorii să fie corect informaţi şi ghidaţi în relaţiile cu furnizorii de servicii, producătorii etc.

Emisiunea Superconsumatorul face parte din linia de ora 18.00 a grilei TVR 1. Pe acelaşi interval, luni, ne întâlnim cu Monica Ghiurco şi emisiunea Întrebări şi răspunderi; marţi, cu Gabriel Giurgiu, care moderează talk-show-ul Europa mea, pe teme de integrare europeană. După Superconsumatorul de miercuri, joia – Sorin Burtea prezintă Interes general, iar vinerea, Ne vedem la TVR cu Marina Almăşan.

 

foto: Asociaţia Muzeul Jucăriilor si TVR

23:55 Concert 3 Sud-Est-Simfonic (R)

Producator tv Oana Turcu

(Reluare)

1:35 Pâine, dragoste şi fantezie (R)

Telecinemateca (PANE, AMORE E FANTASIA-Italia, 1953)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Luigi Comencini

Cu: Vittorio De Sica, Gina Lollobrigida

*Comedie. Redactor Adriana Vulpe

*Ursul de Aur-Festivalul Filmului de la Berlin, 1955

*Nominalizări la premiile BAFTA (cea mai bună actriţă străină-Gina Lollobrigida) şi Oscar (pentru scenariu original)

(Reluare)
 
Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, este Ion Dragne, avocat.

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 7:00, urmăriți pe TVR 1 o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”. Aflați de la specialiștii invitați în cadrul ...

Hieronymus Bosch - Ispitirea Sfântului Antonie | VIDEO

"Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1