loader
Foto

Dezbatere în Prim-plan: 2016, an electoral

Strategiile electorale pentru alegerile locale şi atentatele teroriste din Europa au fost subiectele ediţiei de marţi a emisiunii moderate de jurnalista TVR Ramona Avramescu, de la ora 21.00, în direct, la TVR 1 şi TVR+.

 

Prima parte și a doua parte ale ediției sunt disponibile online pe TVR+.

Luna iunie se apropie, iar partidele politice îşi finalizează strategiile electorale şi îşi desemnează candidaţii pentru funcţiile de primari. De la ora 21.00, la Prim-plan, Ramona Avramescu va discuta despre anul electoral 2016 şi strategiile electorale pentru alegerile locale cu Doina Pană, deputat PSD, Raluca Turcan, deputat PNL, Eugen Tomac, deputat PMP şi Petru Ehegartner, senator ALDE. Emisiunea se difuzează în direct, luni, 29 martie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

De la ora 22.00, în a doua parte a emisiunii, Ramona Avramescu aduce în discuţie atentatele teroriste care s-au intensificat în lume, reacţia autorităţilor şi cartelele prepay din România, folosite, conform unui anunţ al SRI, în pregătirea unor atentate din UE, din cauza prevederilor foarte permisive din legislaţia românească. Partenerul de dialog al jurnalistei TVR în această a doua parte a programului este Adrian Baciu, expert în securitate.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului. Şi telespectatorii pot adresa propriile întrebări pentru invitaţii emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

13:00 Cu ai mei!

* Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1