loader
Foto

Galerie foto

Diferenţa dintre răceală şi gripă - la „Vreau să fiu sănătos”

În ediţia de luni, 24 februarie, am aflat despre metodele moderne de investigare a căilor hepato-biliare, despre vindecarea cancerului între diagnosticul precoce şi terapiile iluzorii, dar şi care este diferenţa dintre răceală şi gripă.

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

Ediţia emisiunii de luni 24 februarie este disponibilă online pe TVR+

Metode moderne de investigare a cailor hepato-biliare (Colangiopancreatografia)

Existentă şi în România, Colangiopancreatografia este o examinare medicală modernă, neinvazivă, prin care pot fi investigate cu mare precizie căile biliare şi hepatice. Dr.Dan Nicolae Popa ne-a oferit un interviu despre această investigaţie.

Realizator: Beatrice Cioba

 

Diferenta dintre răceală şi gripă

În timpul iernii există posibilitatea mărită de a contracta virusuri care duc la îmbolnăvirea organismului, astfel apărând nedoritele viroze respiratorii sau, şi mai rău, gripele. Ce trebuie făcut ca să nu ne îmbolnăvim şi mai ales care este diferenţa dintre o viroză şi o gripă ne spune invitatul emisiunii dr. Stefan Lazar, medic primar boli infecţioase - Spitalul Clinic "Victor Babeş".

Realizator: Adina Slave

Vindecarea cancerului între diagnosticul precoce şi terapiile iluzorii

Conf.dr. Ion Daniel, şef secţie Chirurgie III-SUUB vorbeşte despre şansa de 100 %, la viaţă, pe care o pot avea pacienţii diagnosticaţi cu cancer în stadiul 0, dacă urmează tratamentele medicale recomandate.

Realizator: Beatrice Cioba

***

Nu rataţi emisiunea „Vreau să fiu sănătos”, difuzată în fiecare zi de luni, de la ora 16:50, la TVR 1 şi online pe TVR+.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1