loader
Foto

Galerie foto

„Dosar România” pune TVR 1 în topul celor mai urmărite televiziuni

În minutul de aur, peste jumătate de milion de telespectatori au ales reportajul „Băile Herculane, o istorie în ruină”

 

Dosar România

Noul sezon de reportaje „Dosar România” a clasat TVR 1 în Top 5 cele mai urmărite televiziuni. Sâmbătă seara, peste 360.000 de români, în medie, au urmărit dezvăluirile celei de-a doua ediţii „Dosar România”, „Băile Herculane, o istorie în ruină“. Reporterii TVR 1 au adus în fața telespectatorilor un subiect dureros: starea deplorabilă în care se află una dintre cele mai vechi și iubite stațiuni ale lumii, Băile Herculane. TVR 1 a înregistrat în intervalul orar 21.00 - 21.48, un rating* mediu de 2% și şi o cotă medie de piaţă** de 4,3 la nivel naţional.

„Dosar România este o emisiune reportaj cu mare potenţial de a deveni emisiunea de anchete jurnalistice pe care televiziunea publică trebuie să o aibă în grila de programe”, a declarat Doina Gradea, Director General Interimar SRTv.

Cel mai urmărit moment al orei de publicistică de sâmbătă seară s-a înregistrat la ora 21.45, când nu mai puţin de 510.000 de români urmăreau „Băile Herculane, o istorie în ruină“, un reportaj semnat de Cătălin Apostol și prezentat de Irina Păcurariu (rating 2,8%, share 6,1% la nivel naţional).

În ceea ce priveşte publicul din mediul urban 18+, peste 150.000 telespectatori au ales postul public de televiziune în intervalul orar 21.00 - 21.48, iar TVR 1 a înregistrat un rating mediu de 1,8% și 3,8 cotă medie de piață.

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, TVR 1 propune o oră de publicistică de cea mai bună calitate. „Dosar România”este o producţie de colecţie, prin care realizatorii încearcă să-i aducă pe telespectatori mai aproape de lumea în care trăiesc. „Dosar România” este o emisiune de reportaje, documentare şi anchete despre istoria pe care o trăim astăzi și dezvăluie poveşti care au rămas în umbra evenimentelor zilnice şi ale ştirilor de moment.

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMA

Prelucrare: SRTv

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Vârstnicii României: singuratate de sarbători

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Dorin Chioțea

Prof. dr. Gabriel Prada, sef catedra sef de catedra la UMF Carol Davila,

dep. geriatrie si gerontologie, Catalin Dinu, presedinte Asociatia Niciodata Singur, Mugurel Mărgărit, director executiv Fundația Regală Margareta a României

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

19:35 Jocurile Olimpice

* Eroii. Episodul 2

Producător Daniela Enăchescu

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1