loader
Foto

Galerie foto

„Drum bun” pe două roţi!

Joi, 22 iunie, într-o nouă ediţie a emisiunii de actualitate, informare şi educaţie rutieră „ Drum bun!”, Cristina Şoloc a aflat nemulţumirile şi dorinţele pasionaţilor de mersul cu bicicleta. De la ora 22.30, la TVR 1.

 

Cristina Şoloc
Drum bun!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

O nouă zi de joi, o nouă ediţie Drum bun! la TVR 1! Echipa emisiunii a străbătut alături de ei un oraş aglomerat, stăpânit de maşini şi cu şoferi dornici de supremaţie. A aflat nemulţumirile şi dorinţele celor care preferă să folosească bicicleta în drumul lor spre serviciu, spre relaxare sau pentru activităţi sportive. Au vorbit cu autorităţi, specialişti şi pasionaţi de biciclete. Pe 22 iunie, emisiunea Drum Bun! este dedicată celor care preferă două roţi pentru a se deplasa: biciliştii. Drum bun! este la TVR 1 şi TVR+ joi, de la 22.30.

(w500)

Cristina Şoloc are, la aceaeaşi ediţie, un invitat special, care povesteşte atât despre drumurile sale cu bicicleta, cât şi despre muzică. Adrian Naidin ne face cunoscută pasiunea lui pentru biciclete, dar şi exemplifică cealaltă mare dragoste a lui – violoncelul - cu o interpretare ce ne lasă fără grai.

(w882)

Telespectatorii Drum bun! sunt invitaţi să participe la un concurs care se desfăşoară pe pagina de Facebook a emisiunii şi al cărui regulament poate fi accesat aici. Premiile puse la bătaie sunt: săptămânal, un gadget “SmartLink Bluetooth Handsfree with Car Charger Docking Station – Vetter”, iar lunar - o cameră video auto, model“Vicovation”, ambele oferite ca premiu de SC Compania de conţinut online SRL.

(w882)

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

(w882)

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

19:30 Fata cu cartea

* Prezintă Nadine Vlădescu

Realizator Nadine Vlădescu

19:45 Sport

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1