loader
Foto

Ediţie specială "România 9" la TVR 1

Irina Radu, PDG al TVR, și mai multe vedete ale Televiziunii Române au oferit informaţii, în exclusivitate, despre programele din noua grilă TVR. Pe 5 aprilie, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+ (Partea I)

Ediția este disponibilă online pe TVR+ (Partea a II-a)

Noua poziţionare a posturilor TVR: ce emisiuni propun grilele de programe ale TVR 1 şi TVR 2 începând cu 17 aprilie am aflat la ediţia specială România 9 de azi. Ionuţ Cristache ne-a dat întâlnire pe 5 aprilie, la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

O grilă de programe axată pe informaţie şi actualitate la TVR 1. Filme artistice noi, teatru, seriale de succes pentru toate gusturile, sport, ştiri şi mult divertisment la TVR 2. Sunt, pe scurt, ofertele de programe ale principalelor posturi TVR în această primăvară. Care sunt noile programe din grilele TVR 1 şi TVR 2, ce prezentatori şi moderatori noi sau consacraţi îi aşteaptă pe telespectatori în faţa micului ecran aflăm în ediţia specială România 9 de azi, 5 aprilie. Emisiunea este transmisă în direct de TVR 1 şi TVR+ de la ora 21.00.

Prezentatori şi moderatori ai emisiunilor TVR împreună cu Irina Radu, preşedinte director general al TVR, sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în această seară, la România 9, la o discuţie despre viitorul Televiziunii Naţionale. Vom afla noutăţile grilelor de programe de la Irina Păcurariu, Maria Linda, Dorin Chioţea, Mihai Constantin, Iuliana Tudor, Cătălin Ştefănescu, Emma Zeicescu, Radu Andrei Tudor, Mircea Radu, Virgil Ianţu, Marina Almăşan, Adrian Enache, Alina Alexoi, Monica Ghiurco şi Gabriel Giurgiu.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă. România 9 este în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00.

 

 

18:00 Concert Paula Seling-Aniversar 25

Partea I

Concert Paula Seling-Aniversar 25. Partea I

În zile de mare sărbătoare, TVR1 prezintă un regal muzical: concertul aniversar PAULA SELING-25 de ani. Difuzat în două părți, în datele de 5 și 6 mai, începând cu ora 18.00, acest eveniment de excepție aduce publicului larg cele mai îndrăgite creații muzicale ale artistei, într-o inedită interpretare.

Alături de Paula Seling, talentata interpretă cu voce de aur, acompaniată de Orchestra „Lăutarii”-condusă și dirijată de Nicolae Botgros și ”Angry Band”-dirijor Valentin Schirca, pe scenă au fost invitați Monica Anghel, Marcel Pavel, AMI (Andreea Moldovan) , Ionuț Fulea, Brio Sonores, Pasha Parfeni,

Vladimir Fotescu și Ion Paladi.

Paula Seling este prima interpretă din România care a susținut un concert aniversar la Chișinău, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, aniversând spectaculos cei 25 de ani de carieră.

Producător tv Oana Radu Turcu

19:45 Sport

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu, ...

Ediţie de colecţie „Tezaur folcloric”, de Paşti la TVR 1 | VIDEO

Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, dat şi alţi tineri și talentați ...

În Noaptea de Înviere, ediţii speciale „Universul credinţei”, la TVR 1

De la diplomaţie la preoţie – mărturisiri de suflet, făcute cu smerenie de părintele Bogdan Tătaru-Cazaban, în dialog cu Răzvan Bucuroiu şi ...

 

#tvr1