loader
Foto

Ediţie specială #colectiv, la TVR

Evenimentele ultimelor zile, dezbătute luni, 9 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online pe  TVR+ .

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” au făcut publice luni, în urma analizelor toxicologice efectuate, concluziile în cazul celor 26 de persoane decedate la faţa locului în incendiul de la clubul Colectiv. Ei au precizat că, pe lângă arsuri, victimele au prezentat concentraţii de monoxid de carbon şi acid cianhidric în doză toxică în sânge.

În noaptea de duminică spre luni, zece dintre răniţii de la Colectiv au ajuns, cu o aeronavă NATO, în spitale din străinătate: nouă în Marea Britanie şi unul în Norvegia. Pe de altă parte, preşedintele Klaus Iohannis a invitat reprezentanţii partidelor parlamentare la Palatul Cotroceni, pentru o nouă rundă de consultări în scopul desemnării unui prim-ministru. PSD şi PNL sunt aşteptate, în prima zi, la consultările cu şeful statului, iar marţi sunt invitate UDMR, UNPR, ALDE şi grupul minorităţilor naţionale. Între timp, numărul victimelor tragediei din 30 octombrie a ajuns la 46.

Luni seară, TVR 1 invită din nou telespectatorii la o dezbatere în care societatea civilă, oamenii din stradă, politicienii şi jurnaliştii se întâlnesc pentru a găsi răspunsuri la întrebările care par să plutească încă în necunoscut. Ediţia specială se difuzează în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

14:30 Festivitatea de premiere a Concursului „Omul Anului în Forțele Navale”-ediția a XIV-a

Forțele Navale Române organizează cea de-a XIV-a ediție a Galei „Omul Anului în Forțele Navale”, ce va avea loc la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța. În prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, comandanților de mari unități și unități și a unor distinși oaspeți, vor fi felicitați și recompensați membri ai marii familii a Marinei Militare Române care s-au remarcat pe parcursul anului 2023 prin performanțele obținute în misiunile pe care le-au executat, precum și personalități civile care au contribuit la promovarea imaginii Forțelor Navale Române.

Producător Horaţiu Rusu

15:30 Copiii spun

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1