loader
Foto

Călăreţul singuratic

LONE RIDER - SUA, 2008

luni, 06 mai 2024
ora 22:00

 

 

Regia David S. Cass Sr.

Cu: Lou Diamond Phillips, Stacy Keach, Angela Alvarado

*Western, film de aventuri. Bobby Hattaway, soldat în cavaleria americană, întors acasă după Războiul Civil, descoperă că orăşelul lui texan nu mai este aşa cum l-a lăsat cu ani în urmă. Stu, prietenul său din copilărie, devenit cel mai bogat om din ţinut, controlează toate afacerile din oraş şi a pus ochii pe ferma şi prăvălia familiei lui Bobby. Totul culminează cu uciderea tatălui lui Bobby, iar acesta nu va ezita să se răzbune.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

 

19:00 Breaking fake news

* Moderator Marian Voicu

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

În urmă cu două săptămâni, președintele american Joe Biden a semnat o lege prin care aplicația TikTok ar putea fi interzisă în Statele Unite, în cazul în care compania care deține controlul aplicației nu vinde acțiunile. Congresul crede că guvernul comunist de la Beijing controlează această companie și o poate folosi pentru a-i spiona pe americani și pentru a răspândi propagandă și dezinformare. Măsuri similare sunt propuse în alte state occidentale.

Invitat: Bogdan Manolea, președintele Asociației pentru Tehnologie și Internet

Revista presei fake, cu Horia Grușcă:

Recentele proteste pro-palestiniene din universităţile americane au făcut ca miliardarul George Soros, supravieţuitor al Holocaustului, să primească eticheta de „antisemit”, după ce zeci de ani a fost ţinta adepţilor conspiraţiei iudeo-masonice mondiale. Între timp, la Moscova, după ce a depus pentru a cincea oară jurământul de preşedinte al Federaţiei Ruse, Vladimir Putin este văzut de propagandiştii Kremlinului ca un continuator merituos al Ţarului Ivan cel Groaznic, demn să rămână în amintirea supuşilor săi ca „Vladimir cel Groaznic”

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Vladimir Putin se află la conducerea Rusiei de 24 de ani. A avut patru mandate de președinte și unul de premier și va conduce Rusia încă șase ani. În mandatele sale, Rusia a declanșat războaie împotriva Ceceniei, Georgiei și Ucrainei. Putin s-a războit și cu oponenții regimului său, numele acestora înșirându-se pe o lungă listă de morți suspecte.

Jurnalisti: Tatiana Ţarfulea, Gabriela Avram, Horia Gruşcă

Producător Marian Voicu

19:45 Sport

 

#tvr1