loader
Foto

Condamnat la iertare

MERCENARY: ABSOLUTION - SUA, România, 2017

marţi, 10 martie 2020
ora 22:10

 

 

Regia Keoni Waxman

Cu: Steven Seagal, Byron Mann, Vinnie Jones

Film de acţiune

John Alexander, asasin plătit, este angajat de o agenție guvernamentală pentru o misiune, dar în timpul acesteia atenția îi este distrasă. Mercenarul întâlnește o fată care fuge de un șef mafiot cu legături în lumea politică, iar loialitatea față de angajatorii săi pare că trece pe plan secund, după dorința de a o proteja pe tânăra fugară.

XX ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15)

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitat Dan Frînculescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 

#tvr1