loader
Foto

Dulce ca iubirea

FLOWERS AND HONEY – SUA, 2021  

joi, 02 mai 2024
ora 12:00

 

 

Regia Brian Skiba

Cu: Ashley Newbrough, Jamie Roy

* Dramă, romance. Sarah Foster, proprietara unei florării din Los Angeles, moşteneşte ferma unei mătuşi şi decide să cultive acolo hibiscus pentru magazinul ei. Florile sunt încântătoare, dar nu şi pentru apicultorul Hank, care descoperă că întreaga lui recoltă de miere a ieşit... roşie. Din fericire, accidentul se soldează nu doar cu un succes surprinzător, ci şi cu o frumoasă idilă între cei doi tineri.

XX ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

 

18:00 Omul anului

Moderatori: Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Campania „Omul Anului” promovează un proiect complex al Televiziunii Române prin care se dorește evidențierea poveștilor impresionante ale unor oameni simpli, care au facut fapte deosebite și au inițiat proiecte extraordinare.

În fiecare ediție vor fi prezentate câte două portrete de eroi, care vor fi comentate de invitați speciali, personalități ale societații civile, dar și de către membrii juriului, care vor participa prin rotație la edițiile emisiunii.

Invitaţi: Paula Seling, parintele Vasile Ioana

Producator Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

înregistrare

19:00 Istorii ascunse

* ȚARA MOȚILOR CRIȘENI-OUĂ ÎNCONDEIATE

Până în urmă cu câteva decenii, în satele din depresiunea Bradului, în Săptămâna Mare, gospodinele pregăteau ouă împestrițate pentru Sfânta Sărbătoare a Paștilor. Din păcate, tradiţia se pierde și, odată cu ea, o întreagă gamă de simboluri.

Realizator Cristina Băican

premieră

 

#tvr1