loader
Foto

Detectiv cu greutate: ucigaşul din Miami

EXTRALARGE: MIAMI KILLER - Germania, Italia, SUA, 1991

sâmbătă, 20 aprilie 2024
ora 21:00

 

 

Regia: Enzo G. Castellari

Cu: Bud Spencer, Philip Michael Thomas, Lou Bedford

Acţiune

Pe prima pagină a ziarelor din Miami se publică ştirea despre un criminal în serie care omoară copii cu diferite afecţiuni. În ajutorul poliţiei vine detectivul Jack Costello, care, împreună cu agentul Blake, cel care a descoperit unul dintre cadavre, încearcă să descopere identitatea criminalului.

ACEST PROGRAM POATE FI  VIZIONAT DE COPIII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

22:00 Români universali

* Prezentator Cristian Tabără

Avram Iancu

Omul apelor deschise
Cel mai rezistent inotator roman in ape deschise, Avram Marius Iancu din Petroșani, vrea permanent sa devina mai bun.
Avram Iancu se simte liber și ii plac provocarile. Se implinește un deceniu de cand a ales sa inoate. Numele sau il leaga de revoluționarul pașoptist și, pentru ca este bicentenarul Avram Iancu, 2024 este un an important pentru el. Mai ales ca a implinit in februarie 48 de ani, varsta la care acesta murea.
A calatorit in 3 continente și a inotat in peste 16 țari oficial. Odata cu aceasta calatorie fizica a avut parte și de o calatorie spirituala care l-a indemnat și sa scrie.
Inoata, merge pe bicicleta, alearga, a participat la triatloane, joaca tenis de masa, a facut karate, a participat la triatlon și iși suprasolicita organismul pana la limita.

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

22:30 Anchetele comisarului Antonescu

* Documentar.

“IUBIRE MISTUITOARE”

La data de 14 mai 2022, mai multe apeluri disperate au fost primite pe numărul de urgență 112 din partea locatarilor unui bloc din orașul Sibiu. Oamenii anunțau că un incendiu a izbucnit în parcare dar flăcările riscau să ajungă la apartamentele acestora.

În timp ce pompierii se străduiesc să oprească flăcările care riscau să cuprindă tot blocul, polițiștii încercau să afle cum a pornit incendiul. Vecinii afirmau că au văzut pe cineva care dădea târcoale mașinilor în noaptea respectivă dar nu au putut să ofere prea multe detalii.

Urmele descoperite decătre anchetatorii de la fața locului conturează rapid ipoteza unei mâini criminale.

Realizatori: Dana Stefanescu, Melania Trifu, Tiberiu Stefănescu

Imaginea: Stefan Stan, Stoica Grigoruț

O emisiune de Dan Antonescu

Producator Dana Ștefănescu

X

 

#tvr1