loader
Foto

Eu, tu şi toţi cei pe care-i ştim

ME, YOU AND EVERYONE WE KNOW - SUA, 2005

marţi, 27 octombrie 2015
ora 23:10

 

 

Regia Miranda July

Cu: John Hawkes, Miranda July, Miles Thompson

* Comedie. Christine Jesperson, o tânără video-artistă excentrică şi spontană, se îndrăgosteşte de Richard, vânzător de pantofi care încă n-a descoperit cum să fie un tată responsabil pentru băieţii săi, după ce a fost părăsit de nevastă. În jurul celor doi, Robby şi Peter - copiii lui Richard -, ex –soţia acestuia, patroana unei galerii de artă, vecinii şi vecinele din suburbia orăşelului american ce serveşte drept cadru poveştii de dragoste îşi trăiesc în singurătate micile sau marile nefericiri, căutând cu febrilitate o cale de comunicare cu ceilalţi

- Camera d’Or la Festivalul Internaţional al Filmului de la Cannes, 2005

- Marele Premiu, în cadrul Săptămânii Criticii, la Festivalul Internaţional al Filmului de la Cannes, 2005

- Premiul special al Juriului la Festivalul Internaţional al Filmului de la Sundance, 2005

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitat Dan Frînculescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 

#tvr1