loader
Foto

Gala TIFF 2014, duminică la TVR 1 și TVR+

Duminică, 8 iunie, de la ora 21.20, la TVR 1, dar și pe TVR+, ați putut urmări Gala de închidere a celei de-a  XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

 

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 30 mai – 8 iunie la Cluj-Napoca, Televiziunea Română fiind partenerul proiectului, ca în fiecare an.

Preluată pe 7 iunie și difuzată pe TVR 1 pe  8 iunie, la ora 21.10, Gala de decernare a premiilor TIFF 2014 va aduce pe covorul roșu și va premia actori, regizori, directori de imagine, producători, compozitori și nu numai, dar și personalități importante care fac posibile unele dintre cele mai premiate pelicule  actuale.

Anul acesta, programul TIFF a inclus peste 200 de filme,la care se adaugă o pletoră de evenimente colaterale, cum ar fi:

  • EDUCATIFF – programul de educaţie şi cultură cinematografică pentru tineri
  • TRANSILVANIA TALENT LAB, program care a fost lansat în 2012 și se adresează tinerilor profesioniști din domeniu,

De asemena, tot anul acesta, două proiecte  noi inițiate de TIFF au avut ca obiective să descopere talente noi și să sprijine cineaștii români:

  • Transilvania Film Festival Fund (TFFF) este un fond care va oferi sprijin financiar pentru producția de scurtmetraje și documentare cineaștilor din zona Transilvaniei
  • Transilvania Pitch  Stop (TPS) este o platformă pentru cineaști aflați la început de drum, din orice colț al țării, au șansa de a-și dezvolta și prezenta proiectele de  lungmetraj în fața unor potențiali producători, și finanțatori români și străini.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

0:00 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:30 Miturile comunismului (R)

Moderator Irina Luca

Producător Mimi Necula

(Reluare)
 
 Legea „2 Mai”

Legea „2 Mai”

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Tragediile precum cea de la 2 Mai, au impus îmbunătățirea cadrului legislativ pentru a lupta eficient împotriva infracțiunilor din sfera ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Mădălina Rădulescu: „It-iștii care programează binele”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 2 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi ...

 

#tvr1