loader
Foto

Giurgea şi Bratu testează, în premieră naţională, noul Ford Focus ST

Tudor Bratu a fost până în Spania şi a făcut în premieră un drive test cu noul Focus ST.Cum a ieşit? Aflaţi din ediţia de vineri, 20 martie, a emisiunii „Maşini, Teste şi Verdicte”. De la ora 17:00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

O nouă săptămână, un nou episod de „Mașini, Teste și Verdicte”. Pentru episodul 63 am pregătit ca de obicei - teste spectaculoase și știri proaspete din industrie. Începem ediția de săptămâna aceasta cu o scurtă prezentare a mașinii care va petrece câteva mii de kilometri alături de noi - smart forfour edition #1 - și apoi intrăm direct în teste.

Costin Giurgea a devenit nostalgic la volanului coupe-ului cu patru uși Mercedes-Benz - CLS facelift și l-a dus pe Bratu în locul în care a început povestea lui de dragoste cu mașinile - la Buzău.

Al doilea material de test al emisiunii a fost filmat în Spania, într-o exclusivitate națională pentru TV-ul românesc. Acolo, Bratu a condus noul vârf de gamă al lui Ford Focus, versiunea ST. Începând din acest an, Focus ST poate fi cumpărat ca versiune pe benzină de 250 CP sau diesel de 185 CP. Avem primele impresii despre ambele motorizări, în testul nostru.

Înainte de a încheia emisiunea cu știri despre noile Mazda2 și Honda CR-V facelift vă vom mai prezenta un material special realizat la Koln. Bratu a fost acolo pentru a vedea în premieră mondială cel mai rapid Focus din istoria acestui model și pentru a sta de vorbă cu celebrul pilot american Ken Block, mai nou consultant Ford pe probleme de… mașini de înaltă performanță.

Fiţi la curent cu ultimele ştiri din lumea auto, dar şi cu cele mai recente teste pe site-ul masinicugiurgeasibratu.ro şi pe pagina lor de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

0:10 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1