loader
Foto

Galerie foto

Idei, sfaturi și îndrumări pentru încă o jumătate de mileniu de întrebări esențiale

La trei ani de la despărțirea de Regele Mihai, realizatorul Bogdan Șerban Iancu ne-a propus o ediție specială „Ora regelui”, pe care am văzut-o la TVR 1 sâmbătă, 5 decembrie, de la 14.30.

 

Ora Regelui

Suveranul, alungat de o putere străină, nu și-a scris memoriile, poate și dintr-o cumințenie, a se citi modestie, pe care a manifestat-o întreaga viață. Dar a fost deschis la dialog cu mulți jurnaliști care i-au înregistrat gândurile. Mircea Ciobanu este unul dintre ei. Volumul său, ”Convorbiri cu Mihai I”, conține o seamă de idei, sfaturi și îndrumări pentru încă o jumătate de mileniu de întrebări esențiale.

(w882)

La 3 ani de la despărțirea de cel care ne-a fost ultimul rege, Ion Caramitru devine vocea Suveranului în documentarul care este dedicat tuturor românilor de azi și de mâine.
Înțelepciunea născută din educație si suferință, din război si exil, din dragoste și disperare se așterne lin, într-o oră de înțelegere.

A reunit toate acestea, Bogdan Șerban - Iancu, într-o ediție specială a „Orei Regelui”, pe care telespectatorii o pot urmări la TVR 1 sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 14.30.

(w882)

„Ora Regelui” mai poate fi vizionată la TVR Internațional – sîmbătă, 5 decembrie 2020, ora 17.00 și la TVR Moldova – marți, 8 decembrie, ora 16.00.

Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1