loader
Foto

Jurnaliştii Ion Cristoiu şi Bogdan Chireac, invitaţi la Vorbeşte liber!

Sorin Avram a moderat ediţia de luni, 19 octombrie, a talk-show-ului de la TVR 1 şi TVR+ , transmis în direct de la ora 21.00

 

Sorin Avram

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Prima ediţie Vorbeşte liber! a săptămânii pune sub lupa jurnaliştilor Ion Cristoiu şi Bogdan Chireac recent încheiatul congres PSD şi alegerile din acest partid, precum şi subiecte de politică externă. Emisiunea se transmite în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Liviu Dragnea a devinit al şaselea preşedinte al PSD, după un scrutin în premieră, la care au votat peste 530.000 de membri de partid.  La congresul PSD de la Sala Palatului, s-a înregistrat şi un moment destul de comentat de unii membri de partid, dar mai ales de presă: cei peste 4.000 de delegaţi s-au ridicat în picioare, la solicitarea noului lider Liviu Dragnea, pentru a păstra un moment de reculegere în memoria victimele comunismului.

După validarea lui Liviu Dragnea ca Preşedinte PSD, Preşedintele TSD, Mihai Sturzu, a cerut ca alegerile de săptămâna trecută în urma cărora Liviu Dragnea a fost ales preşedintele PSD să nu fie validate. El s-a arătat nemulţumit de cererea lui Liviu Dragnea ca cei prezenţi în sală să păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor comunismului.

În urma alegerilor de ieri, 18 octombrie, Partidul Social-Democrat are o nouă echipă de conducere. Alături de Liviu Dragnea va sta preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, câştigătorul detaşat al funcţiei de preşedinte executiv la congresul de duminică. Valeriu Zgonea a obţinut aproape 2.600 de voturi, în timp ce contracandidatul său, fostul ministru Constantin Niţă, a primit 1.100 de voturi. Echipa este completată de 14 vicepreşedinţi, printre care miniştrii Mihai Tudose, Ionuţ Vulpescu şi Nicolae Bănicioiu, alături de senatorii Gabriela Firea şi Ecaterina Andronescu.

La Vorbeşte liber! din această seară, jurnaliştii vor comenta împreună cu moderatorul Sorin Avram alegerile de ieri, implicaţiile politice ale acestor alegeri, dar vor aborda şi subiecte de politică externă. De la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

În talk-show-ul serii de la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Din 12 octombrie, emisiunea este moderată, alternativ, de: Sorin Avram (luni), Claudiu Lucaci (marţi), Adrian Bucur (miercuri), Mihai Rădulescu (joi). Produsă de Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive al TVR, Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru. Ambele programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

1:00 Ironia sorţii (R)

(THOUGH NONE GO WITH ME-SUA, 2006)

Regia Armand Mastroianni

Cu: Cheryl Ladd, Amy Grabow, Bruce Weitz

Dramă. Redactor Laura Bălan

(Reluare)

2:40 Garantat 100% (R)

Moderator Cătălin Ştefănescu

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

(Reluare)
 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1