loader
Foto

Liviu Dragnea, primul invitat al săptămânii la Vorbeşte liber!

Vicepremierul a fost invitatul lui Sorin Avram, alături de Doru Buşcu , la talk-show-ul de luni, 8 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Sorin Avram

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Luni seară, telespectatorii TVR 1 au fost invitaţi să urmărească o nouă dezbatere cu cărţile pe faţă, al cărei protagonist a fost, alături de gazda Sorin Avram, vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD. Prima ediţie Vorbeşte liber! a săptămânii a putut fi urmărită pe 8 septembrie, de la ora 21.00. Emisiunea s-a transmis şi online, pe www.tvrplus.ro.

Suspendarea preşedintelui, alegerile prezidenţiale ce bat la uşă, migraţia politică şi probleme legate de banii publici au fost subiecte pe care moderatorul Sorin Avram le-a abordat în discuţia cu invitatul său la Vorbeşte liber!. În partea a doua a emisiunii li s-a alăturat jurnalistul Doru Buşcu.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1. Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au mai numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană sau Mircea Sandu.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

12:30 Glob cooker

(BRÈVES ET RECETTES DU GLOBE-COOKER, Franţa 2014)

Fred Chesneau, un bucătar-şef care a străbătut mare parte din lume în căutarea unor reţete autentice, ne găzduieşte în fermecătorul său atelier parizian, şi ne povesteşte istoria unor produse renumite, înainte de a le găti.

Episodul 3: Vanilia

Redactor Gabriela Onea

12:45 Glob cooker

(BRÈVES ET RECETTES DU GLOBE-COOKER, Franţa 2014)

Episodul 4: Salată Caesar

Redactor Corina Feleagă

 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

„Lumină din lumină” - Concert de pricesne şi cântece pascale, în premieră la TVR 1

În Vinerea Mare, ascultăm şi trăim cântecele pascale şi pricesnele interpretate de grupul psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale din ...

„Armâna mea” – „un spectacol care îți va face sufletul să vibreze”, la TVR 1

De 1 Mai, Elena Gheorghe ne invită să dansăm pe încântătoarele ritmuri armâneşti, într-un show pe care şi l-a dorit să nu fie doar despre muzică, ...

 

#tvr1