loader
Foto

Marius Apostol, soldatul rănit în Afganistan, la „Vreau să fiu sănătos”

În urmă cu trei ani, Marius Apostol se afla în Afganistan, iar în timpul unei patrule, mașina de 19 tone în care se afla a explodat. Cum s-a recuperat după tragicul eveniment aflaţi din ediţia de luni, 25 noiembrie, a emisiunii  „Vreau să fiu sănătos”.

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

UPDATE: Ediţia emisiunii din 25 noiembrie este disponibilă pe TVR+

În urmă cu trei ani, Marius Apostol se afla în Afganistan, iar în timpul unei patrule, mașina de 19 tone în care se afla a explodat. Marius a supraviețuit, iar în prezent, el poartă 2 corsete - unul interior și altul exterior - iar fiecare pas pe care îl face este  un adevărat efort.

Chiar și așa, Marius este determinat să-și ducă viața mai departe.  În fiecare zi, el merge la serviciu, unde stă opt ore și  recunoaște că se consideră un om fericit. Pasiunea cu care a lucrat de-a lungul anilor i-a fost recompensată prin numeroasele decorații pe care le-a primit.

După ce a reușit să meargă din nou, el a donat veteranilor căruciorul cu care se deplasa, fiind hotărât să nu-l mai folosească niciodată.

Tot în cadrul ediției din 25 noiembrie, „Vreau să fiu sănătos” trage un semnal de alarmă asupra otitelor. Dr.Marian Stamate, medic primar ORL va vorbi despre cauzele, tratamentul și profilaxia otitelor la copii.De reținut este faptul că mersul la piscină reprezintă un mod în care cei mici se pot îmbolnăvi de otite.

16:45 Floarea nopţii

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1